Каспрук підказав радникам Осачука, що відповідати Добржанському про гроші на ремонт чернівецьких доріг

Каспрук підказав радникам Осачука, що відповідати Добржанському про гроші на ремонт чернівецьких доріг

21.07.2021, 10:48

Колишній Чернівецький міський голова Олексій Каспрук в інтерв'ю газеті "Молодий буковинець" пояснив, чому Чернівці могли не отримати додаткових коштів на ремонт міських доріг. 

– Теоретично вони можуть це аргументувати тим, що, мовляв, ви 200 мільйонів отримали на Хотинську? А це – половина обласного бюджету. Тому не морочте нам голову, - сказав експосадовець, відповідаючи на питання журналіста Миколи Кобилюка "Чернівецька ОДА не розподілила Чернівцям грошей на ремонт доріг. Це продовження ворожнечі голови ОДА з мером?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міська влада, вам як кістка у горлі": Добржанський каже, що циніки з Чернівецької ОДА і облради позбавили Чернівці грошей на дороги

У відповідь на "дорожні" наїзди Добржанського Лис засумувала над програмою Петрівського ярмарку

Нагадаємо, раніше секретар виконкому міськради Сергій Добржанський закинув Чернівецькій ОДА немало-небагато дискредитацію мера та усієї міськради. Формальним приводом для серйозного звинувачення стала ситуація з розподілом коштів Державного Фонду Регіонального Розвитку та Державного Дорожнього Фонду на ремонт доріг, з яких Чернівцям перепав нуль. І щоб ні в кого не залишалося жодних сумнівів, що результат такого розподілу -  наслідок цілеспрямованої політики області, чиновник міської ради назвав винних: "усюди, де слово мала Чернівецька ОДА, місту Чернівці суб’єктивно відмовляли".  

 

1