Каспрук не заплатив за передвиборчу агітацію на дебатах з Клічуком, але вирішив зайти без попередження

Каспрук не заплатив за передвиборчу агітацію на дебатах з Клічуком, але вирішив зайти без попередження

23.10.2020, 23:15

Кандидат у мери Чернівців Олексій Каспрук заявляє, що його не впустили на етер дебатів, на які запросив опонент Роман Клічук. Директор телеканалу каже, що Каспрук не проплатив час етеру.

Кандидат від "Пропозиції" Олексій Каспрук на своїй сторінці у Facebook оприлюднив допис, в якому стверджує, що "двоє молодиків" не впустили його на етер з Клічуком.

За словами Рохова, охоронці не пов'язані з "Єдиною Альтернативою".

Директор телеканалу "Чернівці" Геннадій Сергєєв у коментарі Суспільному сказав, що дебати не могли відбутись, адже станом на 17:00 23 жовтня за ефірний час о 19:00 заплатив лише один кандидат — Роман Клічук. Водночас Каспруку призначили інший час, який він проплатив пізніше.

За словами Олексія Каспрука, вранці 23 жовтня директор телеканалу повідомив, що дебатів не буде через те, що партії не проплатили участь своїх кандидатів. Як каже Каспрук, ініціював дебати Клічук, але "Єдина Альтернатива" не зверталась до нього з пропозицією заплатити за час етеру. Водночас партія у соцмережах вдень робила заклики подебатувати з їхнім кандидатом, тому вирішив прийти без попередження.

Опонент Олексія Каспрука на виборах Роман Клічук, на ефір до якого колишній міський голова намагався потрапити без попередження, виклав свою версію того, що трапилося. Про це Роман Клічук написав на своїй сторінці у ФБ:  

- Ну і вечір! Виявляється, сьогодні не просто вимкнули наш ефір від Т2, а й намагались здійснити сплановану провокацію, яка насправді повністю вдалась. Я змушений аплодувати єзуїтським ідеям нашого колишнього очільника і його патрона стоячи.
 
- Станом на початок ефіру ведуча повідомила, що інші кандидати не оплатили ефір та відмовились від дебатів. І я почав спілкування - без опонентів.
 
- Коли завершився прямий ефір, і я вийшов зі студії, з‘ясувалось, що відсторонений від посади міського голови Олексій Каспрук намагався увірватись у студію. Як повідомив директор телеканалу "Чернівці" Геннадій Сергєєв, Олексій Каспрук не був допущений до студії через порушення умов, адже не здійснив оплату і не підтвердив свою участь у дебатах.
 
- І саме у цей час по всьому місту невідомо від кого розходяться смс-повідомлення із провокативним закликом голосувати за нашу партію та агітувати своїх друзів.
 
 - Сьогодні ми остаточно усвідомили, наскільки бридкою є чернівецька політика та наскільки терміново нам треба всього цього позбутись і почати розвивати місто з чистого листа.
 
 - Починаємо день тиші.

За матеріалами https://suspilne.media/

1