Каспрук нагадав Михайлішину: треба було не знищувати міськШЕП, не марнувати мільйон доларів на ремонті вулиці Каспрука, не довелося б  тепер піаритися на складанні повноважень (+відео)

Каспрук нагадав Михайлішину: треба було не знищувати міськШЕП, не марнувати мільйон доларів на ремонті вулиці Каспрука, не довелося б тепер піаритися на складанні повноважень (+відео)

24.04.2014, 18:25

Депутат Чернівецької міськради Олексій Каспрук вважає, що складання депутатських повноважень Віталієм Михайлішиним - це зрада виборців. Про це він сказав з трибуни сесії міської ради. 

- Це початок мерських перегонів, - цитує vidido.ua слова Каспрука. - Зрозуміло, що Віталій Михайлішин буде балотуватися у мери. І починається така популістична риторика, що вони за людей, за народ, соціально незахищених, армію тощо.

- Але через виборчу кампанію, яка вже можна сказати почалася в сесійній залі, страждають пересічні чернівчани, які чекають від міськради ухвалення рішень, - додає Олексій Каспрук.

- Складання депутатських повноважень Михайлішиним - це зрада виборців, - вважає Каспрук.

Депутат Каспрук також назвав тільки два приклади - руйнування вулиці Павла Каспрука і катастрофічне становише комунального підприємства МіськШЕП - до яких екс-секретарю міської ради варто було докладати зусиль. А не освоювати народні мільйони Юрія Борисова. Щодо міськшепу, переконаний Каспрук, то попередня владні команда на чолі з Михайлішиним свідомо доводила комунальне підприємство до повного знищення.

Прикменто, що наступник Віталія Михайлішина у Чернівецькій міськраді Олександр Мадей, який стане депутатом міської ради, якщо екс-секретар справді складе свій мандат, також вважає, що цей демарш колишнього секретаря міськради: «Як на мене - це дешева спроба Віталія Михайлішина відмежуватися від Партії регіонів після того як цієї партії фактично вже кілька місяців немає на Буковині.  Це - піар-технологія для того, щоб позбутися баласту Партії регіонів на час виборчої кампанії на посаду мера Чернівців». Про це Олександр Мадей повідомив в коментарі БукІнфо. 

Більше на нашому відео: 

1