Каспрук нагадав Бешлею, скільки років депутати протягували 'шкурняк'  представника його фракції 'Рідне місто'

Каспрук нагадав Бешлею, скільки років депутати протягували "шкурняк" представника його фракції "Рідне місто"

29.09.2016, 15:43

Чернівецька міська рада зняла з порядку денного сесії шість питань, які стосуються створення індустріального парку в місті, а також ринку "Добробут".

Як повідомляє із сесійної зали кореспондент molbuk.ua, за пропозицію депутата від "Рідного міста" Володимира Бешлея зняти з порядку денного питання "Про надання ТОВ "Вест Буковина" земельної ділянки за адресою вул.Руська,248 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства", "Про затвердження проекту відведення щодо зміни цільового призначення та надання ТОВ "Вест Буковина" земельної ділянки за адресою вул.Руська,248-К для обслуговування будівель", "Про розгляд звернення ТОВ "Вест Буковина" щодо надання земельних ділянок за адресою вул.Руська-Комунальників для влаштування проїзду", "Про розгляд звернення ТОВ "Вест Буковина" щодо надання дозволу на встановлення безоплатного та постійного земельного сервітуту на частину земельної ділянки за адресою вул.Руська,248", "Про розгляд звернення ТОВ "Інвест-Альянс" щодо надання дозволу на зміну цільового призначення та складання проекту відведення земельної ділянки за адресою вул.Калинівська,13-Д" та "Про розгляд звернення МПП "Кордо" щодо надання земельної ділянки за адресою вул.Руська,248-Л для обслуговування нежитлових приміщень", проголосували 22 депутати.

Бешлей аргументував свою пропозицію тим, що ці питання "стосуються бізнесу нардепа Максима Бурбака".

"Прошу підтримати рішення земельної комісії і виключити з порядку денного питання, які безпосередньо стосуються народного депутата Максима Бурбака і його бізнесу "Вест-Буковина", "Кордо", "Інвест-Альянс". Ви знаєте, що вже вчерговий раз намагаються проштовхнути ці питання через сесію міської ради. Я прошу зараз, перед ЗМІ, поставити питання щодо виключення 6 питань з порядку денного", - заявив Бешлей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці скаржаться на власника ринку «Буковинський», який витісняє їх для будівництва торгового центру (ОНОВЛЕНО)

На це міський голова Олексій Каспрук зауважив:

"Я хотів би прокоментувати про "ділків, які намагаються це проштовхнути". Рада по цих питаннях не може прийняти рішення. І всі питання, які не розглядаються на сесії, вони включаються в порядок денний. Питання по ринку "Буковинському", до якого має стосунок представник вашої фракції, вносилося на розгляд сесії 2 чи 3 роки. Тому не треба тут говорити, що хтось намагається щось проштовхнути".

Із 37 присутніх у залі депутатів 22 проголосували "За", 1 - проти, 6 - утримались і 8 - не голосували.

Джерело: molbuk.ua

Чернівецька міськрада знову відмовилась розглядати питання щодо створення індустріального парку
1


КОМЕНТАРІ (1)

От і правильно! Досить Бурбакам і Яценюкам місто розграбовувати.

avatar

Людмила Дудченко

29 вересня 2016 16:01