Каспрук на останніх позиціях рейтингу мерів українських міст, бо виконав цьогоріч лише три свої обіцянки

Каспрук на останніх позиціях рейтингу мерів українських міст, бо виконав цьогоріч лише три свої обіцянки

18.12.2019, 14:27

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук упродовж 2019 року виконав лише три свої обіцянки, і потрапив на останні позиції рейтингу мерів українських міст.

Такі висновки випливають із публікації видання "Слово і Діло", яке моніторить обіцянки політиків та їх виконання, пише molbuk.ua.

Зазначається, що найбільше обіцянок цього року виконав мер Івано-Франківська Руслан Марцінків – 34.

"Варто зазначити, що і обіцяє він досить багато. Зокрема, міський голова виконав обіцянку запровадити стипендію кращим тренерам і дітям-спортсменам. Крім того, Марцінків виконав обіцянку, і місто отримало 29 нових тролейбусів", – йдеться у публікації.

На другому місці за кількістю виконаних обіцянок – мер Вінниці Сергій Моргунов. За рік він реалізував 29 обіцянок. Ще в серпні він виконав обіцянку і завершив проєкт з очищення води в дитячих садках, у всіх установах встановили фільтри. Також за рік в місті було відремонтовано 25 прибудинкових територій, хоча Моргунов обіцяв 20.

Як і Марцінківу, меру Вінниці не вдалося впоратися з обіцянкою щодо модернізації транспорту – встановити 50 електронних табло на зупинках. Процес установки табло триватиме до березня наступного року, тож терміни виконання обіцянки зірвані.

Мер Чернівців у 2019 році виконав лише три обіцянки, – Слово і Діло

Олександр Симчишин і Віталій Кличко виконали по 24 обіцянки.

Серед обіцянок, які міський голова Чернівців Олексій Каспрук зміг виконати у цьому році, "Слово і Діло" виокремлює, зокрема, такі: "Каспрук пообіцяв судитися, якщо його позбавлять повноважень міського голови""Каспрук заявив, що не пристосовані для людей з інвалідністю літні майданчики будуть демонтовані" та "Каспрук пообіцяв провести аудит апарату міської ради".

Джерело: molbuk.ua

1