Каспрук - Михайлішину: Іду на ви!

Каспрук - Михайлішину: Іду на ви!

07.10.2013, 21:50

Михайлішин в прямому ефірі на ОДТРК "Буковина". Знову відверта парафована брехня про стан справ в місті. Брутальна та безсоромна!!! Дозвонитись не реально... Бурбак як народний депутат(!) вимагає у ОДТРК надати можливість дозвонитись в студію. Віталію Михайловичу я викликаю Вас на дебати в прямому ефірі, на любому каналі!!! На відверту чоловічу розмову! Громада має право знати правду! Про це на своїй сторінці у ФБ написав депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук.  

Довідково: Великий князь київський Святослав Ігорович перед здійсненням чергової справи державної ваги надсилав опоненту своє знамените історичне послання: «Іду на ви» (тобто «я йду на вас»).

Підставою для чоловічої розмови має стати катастрофічний стан справ у місті:

«Пацан сказал, пацан не сделал. Пацан еще раз скажет?»

Сфотографував в неділю на день міста вулицю Каспрука.
Гортаючи архіви, намагаюсь згадати - скільки разів за останні кілька років Михайлішин та підочильники обіцяли терміново закінчити ремонт вулиці Каспрука.

Червень 2012
"Довгоочікувані ремонтні роботи по вулиці Каспрука (колишній Канівській) розпочнуться сьогодні, 13 червня 2012 року. Про це повідомив сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради. Згідно з розпорядженням, завершити усі роботи на цій вулиці підрядна організація має до 1 вересня 2012."
http://chernivtsy.eu/portal/4/rozpochavsya-remont-vulitsi-kaspruka-24953.html

Березень. 2013
"З метою проведення робіт з реконструкції проїжджої частини на вулиці П.Каспрука, з 19.03.2013 року до 01.05.2013 року, буде повністю перекрито рух транспортних засобів на ділянці від вул.Червоноармійської до вул.Алма-Атинської."
http://city.cv.ua/portal/5/uvaga-obmezhennya-ruhu-transportnih-zasobiv-5-35560.html

Вересень 2013
"Міська рада обіцяє, що за тиждень довготривалий ремонт вулиці Каспрука в Чернівцях нарешті завершиться. "Якщо ви гарантуєте нам гарну погоду, то протягом тижня, - сказав Михайлішин. - Ми бачимо, які зараз погодні умови. А ми не вміємо робити так, як це робилося колись - під час дощів. Якщо погодні умови будуть нормальними, то до Дня міста закінчимо". http://molbuk.ua/chernovtsy_news/63753-remont-na-vulic-kaspruka-vzhe-obcyayut-zavershiti-za-tizhden.html

Віталію Михайловичу, я таки за погоду домовився - тиждень дощу не було. День міста пройшов. А по недільному фото видно, що до кінця як до Києва…

P.S. Ледь не забув, передайте підрядникам, що укладати асфальт в темноті, підсвічуючи собі мобілкою, не треба. Неякісно виходить, та й перед людьми соромно.

1


КОМЕНТАРІ (1)

"Иду на вы"-? Иди лучше на х...

avatar

Сам

07 жовтня 2013 23:23