Каспрук дав покази про 'пентхаус'

Каспрук дав покази про "пентхаус"

10.07.2019, 20:59

Міський голова Олексій Каспрук побував у Львові в Національному антикорупційному бюро України, де він дав покази щодо телесюжету каналу "Чернівецький промінь" про нібито отримання посадовцем хабара у вигляді елітного "пентхаусу".

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці.

Зокрема, він висловив вдячність телеканалу "Чернівецький промінь" "за можливість ще раз зустрітися з містом Лева".

"Скучив за Чернівцями. Скоро буду. P.S. Друзі, все ОК. Усякі побрехеньки "Променя" зникають під променями правди!", – додав Каспрук.



Раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України розслідує справу щодо ймовірного отримання хабара усунутим із посади міського голови Чернівців Олексієм Каспруком.

Як відомо, 6 грудня Чернівецька міськрада не змогла ухвалити рішення про звернення депутатів міськради до керівника НАБУ Артема Ситника щодо факту ймовірного отримання хабара у вигляді елітного житла усунутим з посади міського голови Чернівців Олексієм Каспруком.

***

Як відомо, після виходу в ефір телеканалу "Чернівецький промінь" відеоролика "Квартира як хабар", секретар міськради Василь Продан неодноразово звинувачував Каспрука в корупції. Проте секретар міськради заявив, що звертатись до поліції з цього приводу він не збирається.



Тоді Каспрук різко розкритикував журналістів, які видали в ефір це відео.

Згодом він сказав, що не виключає позову до суду через цей відеоролик.

Пізніше з’ясувалося, що вказане в сюжеті "Чернівецького променю" житло належить дітям троюрідного брата Олексія Каспрука Миколи.



29 серпня Каспрук заявив, що звернувся до прокурора Чернівецької області з проханням відкрити кримінальне провадження щодо фактів, оприлюднених у сюжеті, де його звинувачують у хабарництві.

8 листопада депутат Ковалюк зареєстрував проект звернення депутатів міськради до керівника НАБУ Ситника з проханням перевірити інформацію щодо ймовірного отримання Каспруком неправомірної вигоди у вигляді елітного житла.

1