Карвацького визнали корупціонером, оштрафували і звільнили з роботи

Карвацького визнали корупціонером, оштрафували і звільнили з роботи

07.04.2014, 14:20

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 03.04.2014 № 63 - ОС Карвацького В.В. звільнено з посади начальника управління капітального будівництва обласної державної адміністрації у зв’язку із набрання законної сили судовим рішенням. Як інформує сектор з питань запобігання та виявлення корупції апарату ОДА, Карвацького В.В. притягнуто до відповідальності за корупційне правопорушення, пов’язане з порушенням обмежень, передбачених Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції".

Карвацький В.В., обіймаючи посаду начальника управління капітального будівництва обласної державної адміністрації, в порушення вимог статті 7 Закону України "Про засади запобігання і протидію корупції", займався підприємницькою діяльністю, чим вчинив корупційне правопорушення, за яке передбачено адміністративну відповідальність згідно ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Рішенням Новоселицького районного суду, яке набрало законної сили 01 квітня 2014 року, Карвацького В.В. визнано винними у вчиненні корупційного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ляпнули язиком по сраці. Можна порушувати і надалі. запитання . чи всім?

avatar

Ляп

07 квітня 2014 17:08