Карімова влаштувала Продану 'лікнеп'

Карімова влаштувала Продану "лікнеп"

06.12.2017, 19:16

Секретар міської ради Василь Продан сьогодні жартував з приводу доручення міського голови відремонтувати дах Ратуші.

- То нагадую Василю Продану, що Ратуша є пам’яткою архітектури місцевого значення і мова йшла про організацію робіт з ремонту та реставрації цього об’єкту, з урахуванням підвищення доступності та туристичної привабливості, - пояснила радниця Чернівецького міського голови Ірина Карімова. -  Саме це питання неодноразово порушувала депутатська комісія міської ради, чернівчани. І займатися вирішенням цієї важливої проблеми, яка потребує проходження багатьох погоджувальних процедур та виділення немалих коштів з бюджету, доручено секретарю міської ради. А стелю у жіночому туалеті Ратуші маляр ремонтує. Не думаю, що Василя Сафроновича депутати на посаду маляра обирали. Почуття гумору це добре, а фахово працювати треба вміти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретар Продан хоче, щоб Верховна Рада України чимшвидше розглянула постанову про перевибори Чернівецької міської ради

Продан не бачить сенсації у тому, що в квартирах його сім’ї прописані партнери Фірташа Борисов і Спектор

ДОВІДКОВО:

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан заявив, що на своїй посаді готовий до "будь-якої роботи та будь-яких доручень, які йдуть на користь місту".

Про це він заявив сьогодні на брифінгу в ратуші, пише molbuk.ua

Зокрема, він заперечив інформацію про те, що міський голова Олексій Каспрук доручив йому займатися проблемою безпритульних тварин.

"Міський голова доручень мені таких ні письмових, ні усних по безпритульних тваринах не давав. Тут він це озвучив на прес-конференції. Насправді я отримав зовсім інше доручення", - сказав Продан.

На уточнююче запитання журналістів, які саме доручення отримав секретар, він відповів:

"Тече дах у ратуші. Він (Каспрук, - molbuk.ua) вважає, що з цим найкраще можу впоратись я. Ну добре. Якщо міський голова вважає, що найкраще секретаря навантажувати такими дорученнями, то добре, будемо виконувати такі доручення", - сказав секретар міськради, додавши, що він виконуватиме всі доручення, які "йдуть на користь місту".

"Я вже людина з досвідом, тому якщо міський голова вважає, що мене так треба використовувати, то нехай використовує так. Я б хотів, щоб міський голова давав доручення і десь використовував і мій досвід, і мої знання у тих сферах, які принесуть найбільший зиск місту", - сказав Продан.

Також він назвав ці сфери:

"Це - і бюджетна сфера, і комунальна сфера. Це будь-які сфери".

"Я підводних течій не шукаю, коли кажуть, що треба дах поремонтувати. Я це сприймаю буквально. Якщо треба ремонтувати дах, значить треба ремонтувати дах", - сказав секретар.

Світлина від Ірини Карімової.

 

Світлина від Ірини Карімової.

1


КОМЕНТАРІ (2)

До відома великого фахівця з патронатної служби Ратуша є пам’яткою архітектури національного значення, чомусь всі чекали Прдана щоб її відремонтувати .

avatar

Каримова фахивець

06 грудня 2017 22:57

Якщо такі як каримова, є т.зв. фахівцями, то зрозуміло куди нас "веде" каспрук... Мабуть туди, куди вів КП "Містобуд"

avatar

Юрій

07 грудня 2017 08:31