Капітальний ремонт частини вулиці Кармелюка завершать вже цього року

Капітальний ремонт частини вулиці Кармелюка завершать вже цього року

17.09.2020, 16:42

Ремонтні роботи йдуть згідно графіку, і не припиняються ні у вихідні, ні у святкові дні

Капітальний ремонт частини вулиці Кармелюка, від вулиці Винниченка до вулиці Руданського, планують завершити вже цього року, решту вулиці, від Руданського до Буковинської, через значний об’єм робіт, доведеться завершувати вже наступного року.

Проінспектувати хід виконання робіт сьогодні на об’єкт приїхали депутат міськради Віталій Михайлішин та директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

За словами Віталія Михайлішина, роботи зараз йдуть згідно графіку і не припиняються ні у вихідні, ні у святкові дні. Частину дороги, до вулиці Руданського, завершать вже цього року і запустять рух транспорту. Це дасть можливість значно розвантажити інші вулиці. Наразі, хоч ремонт і спричинив незручності жителям вулиці, вони з розумінням ставляться і допомагають ремонтникам.

«Я дякую чернівчанам за розуміння і хочу вибачитись перед мешканцями міста за ці незручності, які відбуваються на цій багатостраждальній вулиці. Але усі люди розуміють, що це потрібно робити, адже мешканці вулиці Кармелюка та усі чернівчани отримають гарну вулицю з новими тротуарами», - розповів Віталій Михайлішин.

Директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей зазначив, що роботи паралельно тривають на обох частинах вулиці. Від вулиці Руданського до Буковинської зняли верхній шар асфальту, але об’єм робіт там значно більший, адже потрібно міняти комунікації.

У свою чергу директор компанії «Євродор» Ігор Мхітарян,  зазначив, що керівництво міста ставить задачу провести основні роботи вже цього року і запевнив, що до грудня відкриють рух на ділянці від вулиці Винниченка до Руданського. Для цього вже найняли додатково більше працівників, щоб пришвидшити роботи.  Водночас він заспокоїв чернівчан, що в зиму з «розритою вулицею» вони заходити не будуть.

1