Кандидата від опозиції на посаду  Чернівецького міського голови визначатимуть Яценюк з Тягнибоком

Кандидата від опозиції на посаду Чернівецького міського голови визначатимуть Яценюк з Тягнибоком

15.12.2012, 19:46

У суботу, 15 грудня 2012 року, відбулася прес-конференція народного депутата України Руслана Зелика. Цей "Свободівець" є куратором Буковини від політради партії.  Депутат розповів про початок роботи фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Верховній Раді України. Поміж іншим зазначивши, що кандидатуру свободівця на посаду заступника голови Верховної Ради вніс Арсеній Яценюк.

Після цього логічним було поцікавитися, чи поступиться ВО "Свобода" представнику політичної сили, яку  наразі представляє Арсеній Яценюк, місцем єдиного опозиційного кандидата на можливих дострокових виборах Чернівецького міського голови. Що кореспондент www.buknews.com.ua і зробив.

За словами народного депутата України Руслана Зелика, йому добре відома ситуація в Чернівцях.  У разі, якщо Верховна Рада України призначить у Чернівцях дострокові вибори мера, опозиційні політичні сили обов'язково узгоджуватимуть кандидата на цю посаду. Бо така практика узгодження опозиційних кандидатів в округах, їх непоборювання одне одним, яка була застосована під час останніх парламентських виборів, цілком себе виправдала.

Остаточне рішення щодо кандидадата на посаду Чернівецького міського голови, який виборюватиме цю посаду від імені опозиції, буде ухвалено після відповідних переговорів. Тільки після них політрада партії ВО "Свобода" ухвалить своє рішення.  І кожен член партії змушений буде його виконати.

Присутній на зустрічі депутата з журналістами голова Чернівецької міської організації "Свободи" Назар Горук уточнив, що "Свобода" в жодному разі не віддасть комусь наперед місто чи область. А буде змагатися за те, щоб саме її представник був єдиним опозиційним кандидатом на можливих виборах мера.

Проте після слів народного депутата України Руслана Зелика стало зрозуміло, що останнє слово в цьому питанні буде все таки за Яценюком і Тягнибоком.

Член ВО "Свобода", "Фронту Змін" чи "Батьківщини", який з ним не погодиться, змушений буде спробувати свої сили на виборах, як  беспартійний кандидат. Звісно, без статусу єдиного опозиційного.

1


КОМЕНТАРІ (2)

 Яценюк вже досить зробив вдалий вибір з Табаловими......

avatar

Галина

15 грудня 2012 19:48

 Давай Горука нам а не тушок майбутніх !!!

avatar

Журналіст

15 грудня 2012 20:43