Кандидат від людей, мусить перемогти кандидата від олігархів – Руслан Мельник

Кандидат від людей, мусить перемогти кандидата від олігархів – Руслан Мельник

21.09.2012, 20:10

Третя  частина інтерв’ю кандидата до Верховної Ради України по 203 виборчому окрузі - Руслана Мельника:

-          Ви житель і патріот Сторожинецького району.  Чи не залишите  Ви  інші  райони  вашого округу  без уваги?

Найбільша цінність , яку я здобув  - це повага простих людей. Незалежно від того в якому з районів живе мій виборець – це зона моєї відповідальності. Якщо я даю слово, то завжди його дотримуюся.  У людей стільки проблем, які потребують вирішення, що вистачить на дюжину депутатів.

В такому випадку, важлива командна робота і постійний контакт з людьми. Мажоритарник має 70% часу проводити у себе на окрузі, вирішувати конкретні  справи.  Крім того, вдалі напрацювання, які були зроблені в одному, наприклад Сторожинецькому районі, не можуть бути перенесені на інші райони . Звичайно, Герцаївський район відрізняється від Новоселицького, а Садгірський від Сторожинецького.  Проте люди прагнуть поваги та вирішення тисячі конкретних справ . Думаю, що зможу це зробити!

-          Як будете співпрацювати з нинішньою  виконавчою владою?

Я поважаю багатьох людей, які підтримують цю владу, але сам я підтримувати її не буду. Вони одною рукою роблять добро – будують школи, проводять газ, а іншою – обкладають  людей податками, займаються оборудками і корупційними схемами, заробляють мільйони у той час, коли  більшість простих людей виживають з останніх сил. Знову повторю: я не збираюся шукати крайніх. Я збираюся виправляти існуючий стан речей!

Депутата вибирають, щоб він вирішував проблеми виборців, а не розповідав їм, що він, депутат, не винен в тому, що проблема не вирішується. Кожна влада – якою б вона не була «голубою»  чи «помаранчевою» буде слухати депутата, якого оберуть виборці.  Нікуди вони не дінуться.

-          Звідки стільки оптимізму? Ви насправді вірите, що з можете  покращити  життя  виборців ?

Впевнений. Сила і потенціал є , і  не малий. Люди хочуть жити краще.  Якщо  направити цю силу на вирішення реальних справ то зможемо гори звернути!

Знаю буде нелегко. Нас  чекають і перемоги і поразки. На все воля Божа! Але мусимо іти вперед та  спільно відстоювати свої інтереси.

-          І  на останок. Може маєте щось сказати своїм потенційним виборцям?

Кожен раз, ідучи на вибори, Ви маєте надію, що нова  влада допоможе Вам зробити Ваше життя кращим . І дуже рідко ці надії  збуваються. Чому так відбувається? Під виглядом нових політиків, вам пропонують обирати ставлеників олігархів.

Не збудуться ваші надії на краще життя, якщо до Верховної Ради  знову прийдуть ті ж самі: представники великого капіталу , чиновники, партійні призначенці та  інші номенклатурщики. Щоб  змінити життя, треба змінити владу. Дати дорогу новому поколінню: енер­гійним, розумним людям  зі  свіжим поглядом.

Я, Руслан Мельник, зможу виправдати Вашу довіру. Там де є довіра – відступають чиновники і корупція. Там є результат! Спільно подолаємо ворогів  - бідність та корупцію.  Вірю у цій нелегкій справі  нам допоможе Господь.

Інтерв’ю підготував  Іван  Семенчук

1


КОМЕНТАРІ (1)

Руслан Васильович - ми Герцаївський район повністю Вас підтримуємо!!!

avatar

Костя

24 вересня 2012 15:52