Кандидат Василь Козак запевняє, що від його імені роздаватимуть гроші виборцям

Кандидат Василь Козак запевняє, що від його імені роздаватимуть гроші виборцям

22.10.2014, 23:30

Про це йдеться у відкритому звернені кандидата в народні депутати на адресу начальника УМВС України  в Чернівецькій області Зінченка В.М., начальника управління СБУ в Чернівецькій області, начальника Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області Незвищука Ю.П., начальника Сокирянського МРВ управління СБУ в Чернівецькій області Танасійчука А.С. 

"за словами поінформованого джерела 24 - 26 жовтня на виборчих дільницях 204 округу найнятою групою провокаторів планується від мого імені здійснення роздачі грошей (підкуп виборців), зловживання та проведення масових фальсифікацій з метою дискредитації мене", - йдеться у зверненні, підписаному Василем Козаком.

Кількома днями раніше, 12 жовтня, від імені кандидата в народні депутати по 204 виборчому округу КОЗАКА Василя Васильовича поширили Звернення, в якому, зокрема, йшлося про таке: "до мене надходить інформація, що в Сокирянському районі пропонують гроші в обмін на голоси".

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Кулявлоби самообороні вже геть подуріли!

avatar

!

22 жовтня 2014 20:36

Народний понт в дії)))))))

avatar

Чупакабра

22 жовтня 2014 20:41

ДЯТЛИ КУЛЯВЛОБНІ ВИ З СВОЇМ ДУРБАКОМ ДУМАЄТЕ ШО ЧОРНУХА НА КОЗАКА ВАМ ПОМОЖЕ.ЧИ ПОМОЖУТЬ САМООБОРОНА ДОБРОБУТА РУЧНА ЧИ ЩУРІ КОНТРАБАНДІСТИ СОКИРЯНСКІ.ХЕР.ВАМ ПІЗ....Ц))))

avatar

ЩЕ РАЗ ДО ДЯТЛІВ

22 жовтня 2014 21:54

Дулявлоби і пурррбаки тим і займаються, що поширюють брехливі листівки про Козака, адже саме він головний їх конкурент! Я його принаймі поважаю за те, що він не займається таким брудом, робить чвою справу.

avatar

Сокиряни

22 жовтня 2014 23:12