Каглянчук підтримуватиме мера міста Каспрука, щоб тому було легше справлятись з роботою

Каглянчук підтримуватиме мера міста Каспрука, щоб тому було легше справлятись з роботою

18.11.2014, 19:55

Каглянчук став депутатом замість Червінського

У депутатське крісло В.Червінського (ВО «Батьківщина»), який 3 листопада склав повноваження у зв’язку з тим, що може зайняти посаду консула Литви в Чернівцях, сів наступний у виборчому спискукерівник будівельної компанії "ПМК-76" Василь Каглянчук.

Він вже має відповідний досвід роботи у минулому V скликанні ради (2006-2011 рр.). Цікаво, що відразу після місцевих виборів у 2010 р. В.Каглянчук, не пройшовши до міської ради, вийшов із партії. 

Прокоментував своє рішення так: «Коли треба було працювати, то працював Каглянчук, а коли треба було списки складати від партії до міської ради, то включили Іванових, Петрових, Сидорових, а мене засунули аж 18-м. По цій причині я написав заяву, щоб вийти із партії БЮТ».

Нагадаємо, аналогічна ситуація влітку відбулась із нинішнім депутатом О.Мадеєм. Він пройшов до міськради за списком "Партії регіонів" уже після того, як вийшов із її лав. Чернівецька МТВК в обох випадках визнала призначення законними (Ст. 81 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів»). 

 Керівник міської партійної організації ВО "Батьківщина" Ю. Скорейко нову посаду Каглянчука прокоментував лаконічно: «По закону він проходить і цим все сказано. А в якій фракції у раді буде працювати нехай визначається сам, але було би нормально, якби він працював у своїй партії, за списками якої він проходив, тобто «За Батьківщину», - зазначив Ю.Скорейко.  

Натомість В.Каглянчук уникнув запитання про плани роботи у якійсь із фракцій чи поза ними. 

Лише пообіцяв працювати «на користь виборців м. Чернівців», - в найбільш чисельній - постійній комісії з питань земельних відносин, будівництва та архітектури, - бо має багаторічний досвід у цій сфері. 

Окрім нестримного бажання допомогти чернівчанам, нового депутата міської ради переповнює й інше прагнення: «Буду підтримувати мера міста Каспрука, щоб йому було легше справитись», - зазначив В.Каглянчук.

Джерело: http://promin.cv.ua

Фото: versii.cv.ua

1