Кадровий бліцкриґ Клічука: Марія Мельничук буде робити взірцевою поліклініку №1, а Роман Жулепа усувати порушення на “Спецкомунтрансі”

Кадровий бліцкриґ Клічука: Марія Мельничук буде робити взірцевою поліклініку №1, а Роман Жулепа усувати порушення на “Спецкомунтрансі”

09.04.2021, 09:20

У багаторічного керівника Чернівецької міської поліклініки №1 Володимира Багрія закінчився контракт.

У четвер, 8 квітня, на брифінгу очільниця управління забезпечення медичного обслуговування Чернівецької міської ради Наталія Калмикова повідомила, що виконуючою обов`язків гендиректорки Чернівецької міської поліклініки №1 призначили Марію Мельничук.

«У гендиректора поліклініки №1 закінчився контракт. Оскільки на роботу поліклініки поступало чимало скарг, зокрема, і щодо черг і тривалого очікування ПЛР-тестів, контракт з керівником не продовжили, - повідомила Наталія Калмикова. – Зараз виконує обов`язки генерального директора поліклініки Марія Лазарівна Мельничук. Вона тривалий час очолювала Глибоцький ЦПМСД, має досвід керування первинкою. Мені здається, вона впорається із поставленими перед нею завданнями».

Що планують змінити у роботі поліклініки

Наталія Калмикова зазначила, що поліклініка №1 є однією з найбільших у Чернівцях, тому керівниця медицини хоче, аби вона була взірцем у роботі.

«Окрім того, що там потрібно грамотно організувати потоки хворих на коронавірус та здачу ПЛР-тестів, необхідно вирішити питання обслуговування мешканців мікрорайону «Гравітон», який належать саме до цього медзакладу. Люди повинні отримувати всі необхідні послуги», - додає Наталія Калмикова.

Юрій Лесюк, заступник міського голови Чернівців, також додав, що неефективні керівники медичних закладів Чернівців не залишаться на керівних посадах.

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колективу КП “Чернівціводоканал” представили нового керівника підприємства

Нового керівника отримало також МКП “Чернівціспецкомунтранс”.

Ним став Роман Жулепа, який до цього часу очолював міську організацію роботодавців Новодністровська. Відповідне розпорядження підписав Чернівецький міський голова.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міськради.
Що відомо про нового очільника “Чернівціспецкомунтрансу”:

Жулепа Роман Васильович у 2009 році здобув вищу освіту в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича (економіка підприємства).

Трудова діяльність: 2004 – 2006 -комірник, директор ТОВ “Промбудпостач” м. Новодністровськ.

 2006 – 2010 – директор ТОВ “Гідротехсервіс” м.Новодністровськ.

2007 – 2009 – інженер відділу постачання ТОВ “Енергопром” за сумісництвом м.Новодністровськ.

2010- 2011 – механік МП “Факел”, м.Новодністровськ.

2011 – 2013 – директор ТОВ “Аванті+”, м.Новодністровськ.

2013 – 2014 – керівник Центру прийому та обслуговуванню клієнтів Приватного акціонерного товариства Страхова компанія “Провідна”.

2017 – 2021 – директор ПП “Захід Сіті” м.Новодністровськ. 2018 – 2021 – директор ТОВ “Аванті+”, м.Новодністровськ.

2019 – по д.ч. – керівник міської організації роботодавців м.Новодністровськ.

Нагадаємо, нещодавно звільнили попереднього директора комунального підприємства “Спецкомунтранс” Олександра Летучого, який керував компанією з кінця 2016 року.

Зокрема, як заявив заступник Чернівецького міського голови, нещодавно на підприємстві провели аудит. Перевірка охопила 15 питань і майже в кожному виявили порушення.

1