Кабінет міністрів України одноголосно ухвалив рішення про звільнення Фищука з посади голови Чернівецької ОДА – джерело (ОНОВЛЕНО)

Кабінет міністрів України одноголосно ухвалив рішення про звільнення Фищука з посади голови Чернівецької ОДА – джерело (ОНОВЛЕНО)

24.10.2018, 14:28

Найближчим часом очікується указ президента про його відставку 

Кабінет Міністрів ухвалив звернення до Президента України Петра Порошенка щодо зняття з посади голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука. Рішення міністрів було одноголосним.
 
Про це promin.cv.ua стало відомо з власних джерел. Також найближчим часом очікується указ президента про відставку Фищука.
 
Раніше цю інформацію сьогодні також повідомляла газета «Час»
 
Як стало відомо кореспонденту molbuk.ua з власних джерел, Кабінет міністрів України підтримав рішення про схвалення заяви про звільнення за власним бажанням, яку написав голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук.
 
Разом з тим, у прес-службі Чернівецької ОДА не коментують цю інформацію. 

"Олександр Георгійович наразі не в Чернівцях, завтра він буде, і тоді ми зможемо прокоментувати цю інформацію", - повідомили у "будинку з левами".

Сам же Фищук у телефонній розмові з кореспондентом molbuk.ua повідомив, що наразі він не має часу на розмови, та пообіцяв перетелефонувати пізніше.

Також відомо, що сьогодні на черговому засіданні Кабінету міністрів України одним з останніх питань розглядалася низка кадрових рішень.
1


КОМЕНТАРІ (9)

Вранье  чистейшей  воды!!!  Кобевко,  "слепил  новость"  спьяну,  что сегодня,  у  него  нормальное  состояние.  Портал КабМина  чист,  мотивов  нет.  "Час"  уже  разогнали,  Кобевка,  как  шантажиста-  брехла", буковинцы  вычеркнули  со  списков  "поставщиков  новостей".  И  поделом!  Пьяниц  и гомосексуалистов  НАДО  гнать  грязной  метлой  с  Буковины.

avatar

Левон

24 жовтня 2018 16:10

Це якесь дежавю, ми вже неодноразово чули цю новину, та справа далі, як друкований фейк чомусь не пішла. Цікаво, хто візьме на себе відповідальність за область за півроку до виборів? Скоріше за все, це має бути якийсь політичний камікадзе!

avatar

Политикан

24 жовтня 2018 19:01

Читайте центральні новини,розумники

avatar

вася

24 жовтня 2018 20:30

Шкода, дуже шкода. Фіщук був не найгіршим головою ОДА і з часом всі це зрозуміють. Але найбільша біда це те, що Бурбаку вдається підло рулити, а те що це саме його рук справа можно не сумніватись. І саме після цього Порошенко, для мене особисто, вмер як президент. Цим кроком, для того щоб заручитись лояльністю кулявлобів, він віддав Чернівецьку область на повне розкрадання бурбачні. Чорні часи прийшли.

avatar

Буковинець

24 жовтня 2018 21:04

Найгіршого голови Ода ніж Фіщук,годі знайти.За свою каденцію зумів відкрити ліфт і помалювати яйці на Томнатику. Й усе! З усіма пересварився,всіх зрадив,що зміг вкрав,а зміг він багато.Доріг нема,Громад нема,область з передових скотилася на останнє місце. Унікальний бездара!

avatar

вася

24 жовтня 2018 21:45

гостюк, ти вже краще нікчема б мовчав

avatar

до васі

24 жовтня 2018 22:07

Кабінет міністрів погодив звільнення голів Київської, Луганської, Чернівецької та Черкаської обласних державних адміністрацій. 

Про це повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов в ексклюзивному коментарі LIGA.net.

Йдеться про відставку голови Луганської ОДА Юрія Гарбуза, голови Чернівецької ОДА Олександра Фіщука, голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, голови Київської ОДА Олександра Горгана.

Крім того, Кабмін погодив призначення на посаду губернатора Київської області Олександра Терещука, який зараз є першим заступником одеського губернатора, а до цього очолював столичне відділення міліції.

Також уряд схвалив проект указу про призначення Олександра Вельбівца губернатором Черкаської області. Зараз він обіймає посаду голови Черкаської обласної ради.

avatar

Ігор Жданов

24 жовтня 2018 23:10

Ну і хто у нас на новенького? Сподіваємось, що бурбачат  вже не буде в керівництві області...

avatar

Народ

25 жовтня 2018 11:28

Знову народний фронт шантажує  країну? Київського губера погодили, Черкаси також. А Чернівці як медом намазано  Бурбаку!!! Знову когось зі своїх хоче поставити на область. 

avatar

Дістало!!!

25 жовтня 2018 14:44