Івана Мунтяна переобрано головою буковинської 'Батьківщини' (оновлено)

Івана Мунтяна переобрано головою буковинської "Батьківщини" (оновлено)

28.02.2012, 18:13

XV звітно-виборною конференцією Чернівецькоої обласної партійної організації «Всеукраїнського об’єднання Батьківщина» завершилася звітно-виборна кампанія в облпарторганізації. Конференції відбулися в усіх районних та міських партійних організаціях без винятку. Вони пройшли на гарному організаційному рівні і з високою явкою делегатів – незважаючи на складні погодні умови.

У звітній доповіді на конференції голова облпарторганізації Іван Мунтян наголосив, що цією подією в організації «завершена організаційна робота по виходу з кризи» і «зроблено перший крок для участі у виборах 2012 року». «Ми маємо достатньо сил і авторитету на парламентських перегонах у жовтні здобути перемогу», - заявив Іван Мунтян. «Головним екзаменом для влади цього року буде вибір українців під час парламентських виборів в жовтні 2012 року. Від нашої згуртованості на цих виборах буде залежати результат голосування, - додав він.

Іван Мунтян нагадав делегатам конференції, як партійні активісти і прихильники «Батьківщини» протестували проти режиму в численних акціях в Києві, під стінами Печерського суду, Апеляційного суду, під стінами Лук’янівського СІЗО, висловив окрему подяку всім учасникам цих заходів, «хто не побоявся вийти обличчям до обличчя із міліцейськими спезагонами, щоб сказати своє рішуче «Ні!» цьому режиму» та чергувати в наметовому містечку під стінами Печерського суду.

«Тисячі наших активістів виїжджали до Києва, ночували в наметовому містечку, щоранку зустрічали та щовечора проводжали Юлію Володимирівну з суду до СІЗО. Повірте, що саме наша підтримка під стінами суду давала Юлії Володимирівні сили триматися в суді та не поступатися цим бандитам  ні на крок», - наголосив Іван Мунтян. Ці слова лідера буковинських «батьківщинівців» делегати конференції зустріли оплесками і скандуванням гасла «Юлі – волю!» Вигуками «Ганьба» підтримали вони згадку про тих, хто зрадив партію ВО «Батьківщина» і від кого вона очистилася упродовж звітного періоду.

«Не дивлячись на спроби влади впливати на внутрішні партійні справи, обласна «Батьківщина» функціонує, всі осередки готові виконувати будь-які за складністю завдання», - запевнив голова Чернівецької обласної організації ВО "Батьківщина" Іван Мунтян, якого делегати конференції переобрали своїм лідером.

Сьогодні в лавах обласної організації «Батьківщина» нараховується більше 15 тисяч партійців. Кількість прихильників Батьківщини зростає.



КОМЕНТАРІ (1)

Щиро вітаємо пана Мунтяна і покладаємо на нього і його команду великі надії на покращення ситуації

avatar

Зореслава

29 лютого 2012 15:10