Іван Рибак привітав учасників та гостей фестивалю імені Назарія Яремчука “Пісня буде поміж нас”

Іван Рибак привітав учасників та гостей фестивалю імені Назарія Яремчука “Пісня буде поміж нас”

10.10.2017, 16:27

Пісня – це душа українського народу. Прикладом єднання людей через пісню є фестиваль імені Назарія Яремчука “Пісня буде поміж нас”.

Вже другий рік поспіль на Вижниччину, де народився легендарний український співак, з усієї України приїжджають талановиті артисти та просто шанувальники творчості Назарія Яремчука.

Цього року участь у конкурсі взяли 38 солістів та вокальних колективів з Донецької, Луганської, Запорізької, Київської, Львівської, Закарпатської, Житомирської, Сумської, Черкаської та Чернівецької областей.

Фестиваль також відвідав народний депутат України Іван Рибак

- Завітав на святковий гала – концерт та привітав переможців пісенного заходу. Особисто вручив нагороду головній переможниці фестивалю - Христині Юрчило, яка виборала Гран-прі конкурсу, - розповів парламентар у ФБ. 

- Гарні пісні, чудові виступи та позитивні емоції супроводжувались гарячими оплесками глядачів у залі. 

- Традиційно на завершення, разом із учасниками та гостями фестивалю, виконали відомий в усьому світі хіт Назарія Яремчука «Родина», який єднає українців у кожному куточку нашої планети.

- Продовжую підтримувати такі проекти, адже вони сприяють розвитку української національної культури та підтримують творчі ініціативи серед молодого покоління українців!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Іван Рибак зіграв на баяні у Вашківцях

1


КОМЕНТАРІ (1)

Рибак і Павлюк засуєтились. Їх багато і всюди. Фейсбук пухне від їх інформації. Видно виборами запахло...

avatar

Народ

10 жовтня 2017 16:07