Іван Рибак справами довів, що депутат може бути справжнім народним обранцем, а не лише образом на фото, тому знову балотуватиметься до парламенту від людей (+ВІДЕО)

Іван Рибак справами довів, що депутат може бути справжнім народним обранцем, а не лише образом на фото, тому знову балотуватиметься до парламенту від людей (+ВІДЕО)

19.06.2019, 17:50

Народний депутат України Іван Рибак подав документи на реєстрацію кандидатом у народні депутати на позачергових парламентських виборах.

- Друзі, сьогодні я подав документи на реєстрацію кандидатом у народні депутати на позачергових парламентських виборах, щоб і далі представляти у Верховній Раді України інтереси жителів Вижницького, Путильського, Сторожинецького та Кіцманського районів Чернівецької області, - пояснив Іван Рибак. 

- Я балотуюся в народні депутати України, бо щиро переконаний у незворотності позитивного розвитку нашої держави. Усвідомлення відповідальності перед українським народом дало мені можливість чесно та якісно виконувати свої обов’язки. У 2014 році, йдучи на парламентські вибори, я давав одну просту, але водночас і відповідальну обіцянку: «Я обіцяю, що вам не буде соромно за свій вибір!».

- Пройшло чотири роки. Я своєї обіцянки дотримався. Мені не соромно дивитись вам в очі, а Вам не соромно за мене. Протягом роботи в українському парламенті я чесно відвідував засідання Верховної Ради, не пропускав засідань профільного комітету, підготував 161 законопроект та постійно працював у виборчому окрузі. Я намагався створити нову якість справжнього народного депутата України.

- Відчуваючи високий ступінь вимог, завжди працював з Вами і для Вас. Сподіваюся, я довів, що депутат може бути справжнім народним обранцем, а не лише людиною на фото, яка знаходиться десь далеко на печерських пагорбах.

- Я постійно спілкуюся з Вами. Тож особисто від Вас знаю про найболючіші питання та нагальні потреби. З Вами нам вдалося зробити на Буковині чимало. Дякую кожному, хто виявляв та продовжує виявляти ініціативи, наполягає та аргументує. Переконаний, що й надалі спільними зусиллями вдасться зробити ще більше. Тож працюємо далі! Продовжуємо розпочате!

1