Іван Рибак: Крим буде повернутий Україні і його древньому кримськотатарському народові

Іван Рибак: Крим буде повернутий Україні і його древньому кримськотатарському народові

18.05.2019, 15:38

Сьогодні, 18 травня, у 75-у річницю трагедії, ми згадуємо 1944 рік, гіркий і трагічний для кримськотатарського народу.

У цей день ми всі з героїчними кримськими татарами, які зазнали репресій від комуністичного режиму, коли буквально за добу було депортовано сотні тисяч людей. Це був черговий геноцид розв'язаний СРСР.

Чоловіків, вагітних жінок, дідусів і бабусь, дітей, юнаків та дівчат, не дозволивши взяти найнеобхідніші речі, енкавеесники завантажили у вагони для скотини і відправили на чужину. А їхню споконвічну землю заселили російськими зайдами.

Незалежна Україна повернула кримським татарам домівку, але, як виявилося, їх одвічний ворог не заспокоївся. Росія анексувала український Крим і розпочала черговий виток репресій проти корінних кримчан.

Сьогодні ми єдині у боротьбі з російським агресором і переконані - Крим буде повернутий Україні і його древньому кримськотатарському народові. Усе пам'ятаємо і нічого не забудемо!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Що ти плетеш, Іване Петровичу? Яким чином буде повернуто? Ти провів з цього приводу переговори з Трампом, Путіним, готовий мобілізувати 100 тисячну армію визволення, або ж дати кримцям вдвічі більшу зарплату/пенсію, ніж дають москалі?

avatar

Антон

19 травня 2019 22:39