Іван Рибак: Чітко задокументоване подання на Євгена Бакуліна, засвідчило професійність Генпрокуратури

Іван Рибак: Чітко задокументоване подання на Євгена Бакуліна, засвідчило професійність Генпрокуратури

16.03.2018, 15:33

«Вчора Генеральна прокуратура показала якраз, що вона є реальним правоохоронним органом. Про це свідчать фахово підготовлені документи, які були внесені до Парламенту. Відповідно завдяки саме цій фаховості була очевидною підтримка парламентської зали", - переконаний народний депутат Іван Рибак.

Так парламентар прокоментував голосування за позбавлення депутатської недоторканості колишнього Голови правління НАК "Нафтогаз України", народного депутата від "Опоблоку" Євгена Бакуліна.

"Хочу одразу висловити несприйняття розмов, що, мовляв, сьогодні у кадровий парламентський день несвоєчасно вносилося у сесійну залу питання стосовно Бакуліна. У мене є просте запитання, ви що говорите про якісь політичні торги? Це що плата "Опоблоку" за те, що вони підтримали призначення Валерія Пацкана головою Рахункової Палати? Це ж нісенітниця. Це договорняк, чи як? У розмовах про договорняки, про політичні торги дуже небезпечно запливати за буйки здорового глузду. Тим більше, що це подання у Верховну Раду було внесено 25 днів тому.

Дехто говорить, що, мовляв, Бакуліну від цього голосування не тепло - не холодно, оскільки він перебуває за кордоном. Я так не думаю. Бо коли тебе буде внесено у списки Інтерполу, коли ти не зможеш перетнути жодного кордону Євросоюзу, коли переховуватимешся і будеш відірваним від сім'ї, твоє життя кардинально ускладнюється", - заявив Іван Рибак у прямому ефірі на парламентському телеканалі "Рада". 

1