Іван Мунтян звернув увагу Посла України в Румунії  на  міжнародні пункти пропуску «Красноїльськ» та «Дяківці»

Іван Мунтян звернув увагу Посла України в Румунії на міжнародні пункти пропуску «Красноїльськ» та «Дяківці»

10.01.2018, 23:01

Голова облради Іван Мунтян зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Румунії Олександром Баньковим.

10 січня Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів робочу зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Румунії Олександром Баньковим. Керівник крайової представницької влади ознайомив керівника української дипломатичної місії в сусідній державі із станом партнерських взаємин між Чернівецькою областю та низкою регіонів Румунії.
 
Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної ради, очільник крайового парламенту звернув увагу Посла України в Румунії на важливості якнайскорішого введення в експлуатацію міжнародних пунктів пропуску «Красноїльськ» та «Дяківці», а також автомобільних пунктів пропуску «Руська» та «Шепіт».
 
1


КОМЕНТАРІ (2)

За програмою на новій школі в Йорданештах стрічку повинні були перерізати школярі: хлопець і дівчина. Однак, не так сталось, як гадалось, Іван Мунтяну вихопив ножниці  у хлопця і перший прибіг до стрічки. Правда він і пальця об палець не вдарив, щоб прикластись до закінчення будівництва школи. "ОЧУЛЬНИК" області як завжди попереду. 

avatar

Привіт Іону

11 січня 2018 18:02

Переговори з головою ОДА Фищуком вів Клімкін. А з головою обласної ради Мунтяном відправили тільки посла. Опустили Мунтяна нижче плінтуса.

avatar

Чаушеску

11 січня 2018 20:07