Іван Мунтян зустрівся з родинами Героїв Небесної Сотні, які упродовж двох днів гостювали на Буковині

Іван Мунтян зустрівся з родинами Героїв Небесної Сотні, які упродовж двох днів гостювали на Буковині

14.01.2019, 21:07

Тепла зустріч та щире спілкування з родинами Героїв Небесної Сотні, які протягом двох днів перебували на Буковині.

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян подякував за те, що об’єднавшись в одну дружню родину, дорогі гості знайшли час і можливість завітати до нашого багатонаціонального та багатоконфесійного краю. Адже і українська влада, і українське суспільство є у великому боргу перед рідними Героїв, які загинули на Майдані, першими виступивши проти зазіхань Росії на нашу державність та незалежність.

Іван Мунтян наголосив, що на відміну від Помаранчевої Революції, під час Революції Гідності пролилася кров справжніх патріотів України. Й на місці синів, чоловіків та братів учасників сьогоднішньої зустрічі міг опинитися кожен з нас, хто у ті буремні часи стояв на Майдані. Саме тому ми повинні довіку пам’ятати про жертовність Героїв Небесної Сотні, водночас, не маємо права забувати, за ЩО вони загинули.

Посадовець також закликав присутніх якнайбільше розповідати про своїх чоловіків, синів, та братів, які віддали життя за Україну, та активніше брати участь у громадському житті своїх регіонів. Адже на превеликий жаль сьогодні не бракує тих, хто має бажання піаритися на їхніх подвигах.

Іван Мунтян подякував за зворушливі слова та побажання. Навзаєм побажав Божої ласки, рясних Божих благословень та миру, за який ми боремося ось уже п’ятий рік. Відтак, висловив сподівання на те, що це лише перша наша зустріч на Буковині Запевнив, що ми завжди раді гостинно зустріти рідних Героїв Небесної Сотні, відгукнутися на будь-які пропозиції, підтримати будь-які ініціативи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мунтян разом з родинами Героїв Небесної Сотні з усієї України вшанував пам'ять Олександра Щербанюка та Василя Аксенина

1


КОМЕНТАРІ (3)

Великий брехун Мунтян. По перше почав про себе на Майдані говорити, потім у кінці кричати, що не треба піаром займатися на цій темі. А сам попросив цю чепуху розмістити на сайті ми так маємо розуміти що безплатно. Головне улізти до фотоґрафії по центру у кінці. Убогий, який навіть цього не підозрює.

avatar

Чернівчанин

14 січня 2019 21:35

Мунтян ранений на Майдані, сам таке казав не один раз. Напевно, що в ГОЛОВУ РАНЕНИЙ.

avatar

Парубій

15 січня 2019 09:52

Мунтян такого не казав. Був присутній там особисто. Спічрайтерам і прес-службі Мунтяна раджу попрацювати над ораторськими здібностями, логікою та структурованістю його виступів 

avatar

Ігор

15 січня 2019 15:05