Іван Мунтян вклонився Героям, які віддали життя за Україну і привітав прикордонників

Іван Мунтян вклонився Героям, які віддали життя за Україну і привітав прикордонників

09.05.2019, 11:53

У День пам’яті та примирення голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вклонився Героям, що поклали життя за Україну.

- Подякував Господеві за цей день. Помолився, щоби війна ні в кого не забирала життя. Попросив миру Україні. Пригорнув тих, хто втратив найдорожчих… Якби я міг, я прихилив би до вас небо, - поділився відчуттями посадовець. 

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян також мав честь від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької облради та від себе особисто привітати з нагоди професійного свята офіцерів, старшин, сержантів, солдатів та службовців Чернівецького прикордонного Загону, ветеранів прикордонної служби, а також тих їхніх колег, які перебувають на бойовому чергуванні з охорони державного кордону.

Посадовець запевнив, що обласна представницька влада, депутати та посадові особи рад усіх рівнів роблять і надалі робитимуть усе можливе для забезпечення належних умов служби, побуту та відпочинку вартових державного кордону.

- У цьому вбачаю одне з головних завдань та першочерговий обов’язок влади та громади перед мужніми захисниками територіальної цілісності та непорушності кордонів України. Честь і шана тим, хто охороняє державні кордони! - сказав Іван Мунтян. 

1