Іван Мунтян: Вірю, що з Божою допомогою перемога у цій війні буде за нами!

Іван Мунтян: Вірю, що з Божою допомогою перемога у цій війні буде за нами!

13.10.2017, 22:44

Сьогодні, 13 жовтня, в переддень Дня захисника України разом з представниками влади та громади голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян помолився за мир в Україні та вшанував пам’ять кращих синів Буковини, які віддали свої життя за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої держави, похованих на Алеї слави у столиці нашого краю.

Відтак, керівник представницької влади регіону взяв участь в урочистих зборах, що відбулися з нагоди свята захисників нашої Батьківщини у Чернівецькому академічному обласному музично-драматичному театрі.

«Нині кращі сини Буковини щодня зі зброєю в руках захищають наше право на мирне життя у вільній європейській країні. Представницька влада краю високо цінує цих патріотів, які стали на захист свого народу та своєї країни. Саме тому прошу посадовців усіх рівнів ставитися до їх звернень так, щоби вони відчували підтримку всієї держави. Вірю, що з Божою допомогою перемога у цій війні буде за нами!», – наголосив голова крайового парламенту Буковини, звертаючись до присутніх.

Кращих оборонців нашої держави з числа військових, які несуть службу на теренах нашого краю, Іван Мунтян відзначив Почесними грамотами та цінними подарунками (годинниками) Чернівецької  обласної ради. У свою чергу отців-капеланів Української Православної Церкви Київського Патріархату Михайла Бигара і Віталія Мензака, а також одного із захисників Луганського аеропорту – учасника бойових дій в антитерористичній операції на Сході України Олександра Лугана посадовець нагородив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

1