Іван Мунтян відзвітував перед депутатами за перший рік роботи

Іван Мунтян відзвітував перед депутатами за перший рік роботи

25.03.2017, 13:03

24 квітня 2017 року  під головуванням керівника обласної представницької влади Івана Мунтяна відбулося пленарне засідання 12-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Депутати крайового парламенту заслухали інформацію про виконання обласного бюджету за 2016 рік, внесли зміни до обласного бюджету на 2017 рік, ухвалили низку програм регіонального розвитку. Народні обранці заслухали та взяли до відома звіти голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука за підсумками роботи обласної представницької та виконавчої влади та виконання делегованих повноважень у 2016 році. Також учасники пленарного засідання прийняли низку рішень з важливих для життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області питань та заслухали інформацію окремих керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації про стан справ у підвідомчих галузях, - про це повідомляє прес-служба обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мунтян: «Політикою не треба займатися спеціально, досить того, що політика займається нами»

Враженнями від роботи сесії Іван Мунтян також поділився на своїй сторінці у ФБ

- Доволі насиченим виявилося засідання сесії обласної ради, адже сьогодні ми розглянули низку важливих для життєдіяльності нашого краю питань у сферах соціального забезпечення, охорони здоров’я, освіти, енергетики, надро- та лісокористування, питання про ремонт доріг та завершення реконструкції пропускних пунктів на українсько-румунському кордоні. Прийняли зміни до обласного бюджету та ряду регіональних програм, заслухали інформацію керівників окремих підрозділів ОДА про стан справ у ввірених їм галузях, а також створили кілька робочих груп з підготовки звернень до керівництва держави із найбільш актуальних питань, що турбують жителів регіону.

Також відповідно до чинного законодавства відзвітував перед депутатами за перший рік роботи. Озвучив головні здобутки, яких вдалося досягнути. Відзначив, що результати роботи обласної ради 7 скликання свідчать про громадянську зрілість депутатів, належний рівень політичної культури, їх особисту відповідальність перед жителями області, високий професіоналізм і принциповість. Подякував буковинським народним обранцям за витримку та наполегливу роботу у сесійній залі.

Принагідно долучився до збору коштів на лікування молодого талановитого чернівецького тележурналіста Олега Тудана, який зараз знаходиться у реанімації обласного онкодиспансера. Дуже сподіваюся, що буковинські лікарі допоможуть цій молодій людині здолати недуг і якнайшвидше повернутися в родину до 5-річного синочка, - написав Іван Мунтян. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Звіт Мунтян присвятив проштовхуванню рішення сесії обласної ради про виділення пів гектора земельки ПП Чоботарю. За оцінками експертів це коштувало Чотарю 25 штук зелених. Не слабо, іван миколайович. А психушку то прихватизовують румуни!

avatar

Аурель

25 березня 2017 21:38