Іван Мунтян відзначив кращих аграріїв Буковини

Іван Мунтян відзначив кращих аграріїв Буковини

25.09.2016, 23:25

Учасників та гостей традиційної виставки-ярмарку «Буковинська осінь-2016», що відбулася сьогодні, 25 вересня, на території кінноспортивного клубу «Буковинська Троя» у селі Реваківці Кіцманського району привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Щороку аграрії області звітують перед буковинською громадою про свої здобутки та плани на майбутнє. Рік, що минув, був непростим для наших землеробів. Втім, незважаючи на ці труднощі, аграрії Чернівеччини знову підтвердили свій високий фаховий рівень: маємо добрий врожай сільськогосподарських культур, частину якого вже зібрано. Користуючись приємною нагодою, хочу від щирого серця подякувати працівникам сільгоспвиробництва за сумлінну працю», – відзначив посадовець у своєму вітальному слові.

Відтак керівник представницької влади краю ознайомився зі здобутками буковинських виробників агропродукції. Кращих аграріїв Буковини Іван Мунтян нагородив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (2)

невже до вас не доходить що цi виставки такий маразм

avatar

wowan

25 вересня 2016 21:40

А що там Фішер шукає по праву руку від Мунтяна? Як завжди у своєму стилі розводить лоха? Хитрий Іван думає, що Рибак для нього старається. Гай-гай... Ото буде шокований, як раз встане, а всі  дохлі пси висять на ньому одному. А Рибак ніби збоку ні до чого. То вже і зараз видно, лиш Мунтян того не бачить. Рибакові люди як хочуть збиткуются з Івана, а той думає, що Фішер його від них захищає. Десь так і є, спочатку каже фас, а потім розводить лоха))) 

avatar

Мудрий Фішер

26 вересня 2016 09:16