Іван Мунтян: Відкриття інклюзивно-ресурсних центрів наближає Україну до Європи

Іван Мунтян: Відкриття інклюзивно-ресурсних центрів наближає Україну до Європи

01.02.2019, 22:32

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистої церемонії відкриття КУ «Чернівецький міський інклюзивно-ресурсний центр №1», що відбулась сьогодні, 1 лютого, в приміщенні новоствореної установи у середмісті Чернівців.

«Минулого року депутати міської ради підтримали цю надзвичайно важливу ініціативу, пройшло менше року й від сьогодні маленькі чернівчани з особливими потребами отримають додаткові можливості для повноцінної реалізації свого права на освіту та отримання необхідного педагогічного та психологічного супроводу. Більше того, відкриття мережі інклюзивно-ресурсних центрів як у нас на Буковині, так і у решті регіонів України наближає нас до Європи, де подібні установи функціонують уже не один десяток років. Вірю, що робота новоствореного центру стане надійною запорукою розвитку та самореалізації у житті наших особливих діток», – відзначив посадовець.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини подякував усім, хто долучився до заснування та відкриття інклюзивно-ресурсного центру, побажавши його юним вихованцям міцного здоров’я та успіхів у навчанні.

1