Іван Мунтян: У теперішніх умовах поставлені завдання можуть виконувати лише справжні патріоти

Іван Мунтян: У теперішніх умовах поставлені завдання можуть виконувати лише справжні патріоти

26.10.2018, 22:43

На цьому наголосив керівник представницької влади краю Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистих зборів, що відбулися у приміщенні Служби автомобільних доріг Чернівецької області з нагоди Дня автомобіліста і дорожника сьогодні, 26 жовтня.

«Нині держава у великому боргу перед дорожниками, адже через хронічне недофінансування галузь в цілому перебуває у не найкращому стані та щороку втрачає висококваліфіковані кадри. Саме тому переконаний, що за теперішніх умов поставлені завдання можуть виконувати лише справжні патріоти. Водночас, навіть сьогодні бачу у цій залі нові молоді обличчя, що дає надію на відродження дорожньої галузі. Адже усім нам добре відомо, що там де є дорога – є життя. Пригадую, як у 2008 році під час жахливої повені буковинські дорожники до всього виконували ще й роботу рятувальників, коли у найкоротші строки відновлювали шляхи наземного сполучення для забезпечення людей з постраждалих від стихійного лиха місцевостей товарами першої необхідності», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини подякував усім працівникам дорожньої сфери нашого краю за сумлінну роботу, а кращих з них нагородив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», Почесними грамотами, Подяками та годинниками Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1