Іван Мунтян разом з вихованцями Оршівського дитячого будинку висадили «Алею слави Героїв»

Іван Мунтян разом з вихованцями Оршівського дитячого будинку висадили «Алею слави Героїв»

15.10.2019, 15:34

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян завітав  в Оршівський дитячий будинок санаторного типу «Ромашка» з приємною місією.

З нагоди прийдешнього свята Дня захисника Вітчизни разом з вихованцями висадили «Алею слави Героїв». Дитячий будинок на Кіцманщині став домівкою для 50 дітей, віком від 3 до 15 років. Яскраві туї висадили за підтримки і сприяння лісівників області. Після яскравих виступів малечі, вручили вихованцям солодкі подарунки.

Відтак, гості оглянули групові ігрові та спальні кімнати, спортивний та музичний зали, кабінет медичної допомоги. Приємно відзначити, що в установі створені всі умови для гармонійного та повноцінного розвитку дітей.

Такий рівень функціонування закладу – це, звісно, заслуга і колективу установи, який не шкодуючи душевних сил, дбає про вихованців, так і багаторічного керівника дитячого будинку Ольги Тарасівни Танасійчук. Відрадно, що саме під час відвідування закладу голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян  вручив пані Ользі строковий контракт про призначення на посаду за результатами конкурсного добору.

- Впевнений, що вихованці дитячого будинку і надалі відчуватимуть теплоту, затишок і сімейне піклування, якими так щедро обдаровують їх вихователі. А ми, обласна рада, в свою чергу і надалі сприятимемо розвитку установи та всіляко підтримуватимемо дітей, - висловив переконання Іван Мунтян. 

Світлина від Івана Мунтяна.

Світлина від Івана Мунтяна.

1