Іван Мунтян щиро вітає усіх буковинців із Днем знань і радіє за молодшого сина, який став студентом коледжу ЧНУ

Іван Мунтян щиро вітає усіх буковинців із Днем знань і радіє за молодшого сина, який став студентом коледжу ЧНУ

01.09.2019, 15:36

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистій академії з нагоди посвяти у студенти першокурсників нашої альма матер – Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, одним з яких став його найменший син Іван.

Вітаючи цьогорічних першокурсників з прийняттям до великої університетської родини, Іван Мунтян відзначив, що їм дуже пощастило стати студентами нашого уславленого університету, імениті випускники якого не лише обіймали найвищі посади у нашій державі, але й з честю захищали та продовжують захищати незалежність і територіальну цілісність України на Сході.

Відповідно, голова Чернівецької обласної ради закликав усіх «першачків» бути гідними високої честі навчатися у ЧНУ, берегти та примножувати його славні традиції. Побажав усім миру, добра, Божої ласки та успіхів у навчанні.

- Сьогодні наш Іван став студентом коледжу ЧНУ, - поділився радістю з друзями Іван Мунтян. - Дуже ним гордимося і бажаємо успіхів та здобутків. Благослови Господи цей день!

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Дня знань

Шановні викладачі, вчителі та вихователі!

Дорогі учні, студенти та батьки!

Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з нагоди Дня знань!

Цей день є особливим, адже саме з нього починається цікавий і водночас нелегкий шлях до нових знань та нових звершень. Сьогодні розпочинається новий навчальний рік: одні переступлять поріг навчального закладу вперше, для інших – цей навчальний рік стане випускним. Втім, для усіх без виключення він буде сповнений нових вражень, досягнень та знайомств, які з часом перетворяться на найтепліші спогади про дитинство та юність.

Щиросердно дякую усім, хто пов’язав свою долю з почесною та відповідальною вчительською працею, за відданість обраній справі, мудрість і виваженість.

Цього врочистого дня щиросердно бажаю усім педагогічним працівникам, учням та студентам міцного здоров’я, Божої ласки, наснаги, нових звершень на освітянській ниві та успіхів у навчанні!

Зі святом, вас, дорогі друзі!

З повагою

Голова обласної ради       Іван Мунтян

1