Іван Мунтян привітав і відзначив продюсерів кінострічки «Легенда Карпат»

Іван Мунтян привітав і відзначив продюсерів кінострічки «Легенда Карпат»

13.04.2019, 15:28

На урочистостях з нагоди 5-річного ювілею від дня заснування Продюсерського центру «Магнат-Медіа» Сергія Скобуна голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав кіно-мистецьку еліту нашого краю, а також творчий колектив центру з першим ювілеєм, першими перемогами та здобутками, які принесли однодумцям та підопічним Сергія Сергійовича визнання як в Україні, так і далеко за межами нашої Батьківщини.

- Відзначив, що впродовж цих п’яти років всі ми були свідками плідної роботи команди Сергія Сергійовича, яка була відзначена нагородами на міжнародних кінофестивалях, - розповів Іван Мунтян. - Власне, найвідомішою роботою продюсерського центру є кінострічка «Легенда Карпат», яка минулого року викликала справжній фурор в кінотеатрах України, а також була представлена у США, Іспанії, Канаді та Великобританії. До речі, головну роль у цьому фільмі зіграла наша землячка Марічка Яремчук ????

- Наголосив, що цей успіх є лише початком стрімкого сходження творчого колективу «Магнат-Медіа» на світовий кіно-Олімп. Відповідно, висловив сподівання на те, що уже незабаром ми побачимо нові роботи продюсерського центру, які обов’язково здобудуть світову славу та заслужену прихильність глядачів. Від щирого серця побажав усім щастя, добра, Божої ласки, натхнення та нових здобутків на творчій ниві.

- Користуючись приємною нагодою, за вагомий особистий внесок у відродження та розвиток українського кіно нагородив Сергія Скобуна Почесною відзнакою обласної ради «За заслуги перед Буковиною». Почесними грамотами та подяками обласної ради нагородив акторів, продюсерів та співаків, зокрема, Михайла Грицкана та Богдана Ластівку, які брали безпосередню участь у створенні «Легенди Карпат» ????

1