Іван Мунтян пропонує не розглядати сьогодні зміни до перспективного плану формування територій громад, а повернути їх ОДА для доопрацювання

Іван Мунтян пропонує не розглядати сьогодні зміни до перспективного плану формування територій громад, а повернути їх ОДА для доопрацювання

12.09.2019, 10:49

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів засідання погоджувальної ради з керівниками депутатських фракцій Чернівецької обласної ради, в ході якого, традиційно, обговорили основні питання майбутнього пленарного засідання сесії.

Посадовець поінформував присутніх про висловлену під час Дня депутата власну пропозицію не виносити питання змін до перспективного плану формування територій громад Чернівецької області на розгляд сесії Чернівецької обласної ради та відправити його на доопрацювання - задля забезпечення в майбутньому прийняття найефективнішого рішення. Це рішення підтримала міжфракційна робоча група Чернівецької облради.

- Домовилися, що до наступного засідання сесії відповідна робоча група винесе свої напрацьовані пропозиції, за підсумком остаточного ґрунтовного вивчення питання в розрізі кожного району, аналізуючи реальний стан справ формування перспективного плану, задля усунення, зокрема, існуючих «білих плям», - пояснив свою позицію Іван Мунтян. -  Впевнилися, що запропоноване рішення є правильним, оскільки надмірна поспішність лише зашкодить.

- Чернівецька обласна державна адміністрація погодилася запропонувати на розгляд майбутньої сесії Чернівецької обласної ради перспективний план у новій редакції. Хотів би нагадати, що суб’єктом подання таких рішень є саме Чернівецька ОДА. Маю надію, що думку громад та депутатів почують і всі проблемні питання будуть вирішені, - висловив сподівання Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Нагадуємо, що сесія Чернівецької обласної ради відбудеться вже сьогодні об 11:00.

1