Іван Мунтян проголосував за висування Юлії Тимошенко кандидатом на пост Президента України

Іван Мунтян проголосував за висування Юлії Тимошенко кандидатом на пост Президента України

24.01.2019, 09:03

Урочистий з’їзд партії «Батьківщина», який відбувся в рамках Форуму Єднання у день 100-річчя Соборності України, висунув Юлію Тимошенко кандидатом на пост Президента.

- Форум Єднання. Справжні Герої України на сцені разом з нашим Лідером – Юлією Володимирівною Тимошенко, - поділився враженнями від цього дійства голова Чернівецької обласної ради, голова облорганізації ВО "Батьківщина" Іван Мунтян. - Зал стоячи аплодує та дякує кіборгам, які обороняли термінали Донецького аеропорту та довели нашим ворогам, що український дух незламний, а українські військові – непереможні! До слова, серед них – батьківщинівці, які з перших днів російської військової агресії взяли зброю до рук та добровольцями відправилися на Схід, аби захистити мир та спокій у нашій державі.

- Усі вони пройшли справжнє пекло, але не здалися, не занепали духом, не втратили віру у перемогу та краще майбутнє. І сьогодні усі вони одностайно підтримали Юлію Володимирівну. Вважаю, що це – чи не найбільша довіра, яку може отримати політик.

- Цілком погоджуюся з думкою першого заступника голови ВО «Батьківщина» Івана Кириленка, що якби у 2010 році у Юлії Володимирівни брутально не вкрав перемогу тепер уже втікач Віктор Янукович, можливо сьогодні не було би цієї жахливої війни, не гинули б кращі сини та доньки України…

- Впевнений, що наш Лідер була би і вірю, що буде гідним Головнокомандувачем Збройних Сил України, яка здобуде справедливу перемогу у цій війні. Радий, що наші славні оборонці дотримуються такої ж думки, - розповів Іван Мунтян

- Мав за високу честь проголосувати за рішення урочистого з’їзду ВО «Батьківщина», який відбувся в рамках Форуму Єднання, про висування Юлії Володимирівни Тимошенко кандидатом на пост Президента України.

- Переконаний, що її натхненний виступ не залишив байдужими ані тисячі безпосередніх учасників форуму, ані мільйони українців, які мали можливість побачити он-лайн трансляцію. «Велика Україна – це моя мета, від якої я не відступлюся ані на крок!», – слова Юлії Володимирівни, які точно залишилися у серці кожного, хто їх почув.

- Наявність стратегічного бачення ситуації у державі, чіткого покрокового плану дій, усвідомлення необхідності проведення докорінних змін, а головне – щире бажання зробити ці зміни – це те, що відрізняє Юлію Володимирівну від решти українських політиків. Відновлення миру, звільнення та реінтеграція Донбасу та Криму, ухвалення нової Конституції України, яка встановить справедливі правила співжиття в країні і забезпечить справжнє народовладдя, боротьба з корупцією та нова соціальна доктрина – першочергові завдання, які ставить перед собою наш Лідер, завдання, від реалізації яких залежить успіх України.

- З'їзд партії ВО "Батьківщина" був по-родинному теплим. І справді - зібралася велика партійна родина, лунали щирі слова і зізнання людей, які дуже давно знають одне одного і надзвичайно багато пройшли разом... А особливо приємною була несподівана нагода поспілкуватися після цієї масштабної події з Лідером. Вірю, що лідером не лише партії, а й цілої України! Ця стійка, невтомна, незламна і водночас така тендітна жінка буде не просто достойним, а найкращим вибором України! - підсумував Іван Мунтян - Вірю у Вашу перемогу, Юліє Володимирівно, з Богом, до перемоги!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Все  верно.  Ему  предложен  пост, в  будущем  правительстве, 1-го  зам.Министра  инфраструктуры. Кстати,  Пуршагу  Ю.В. будет рекомендовать  на  Главу  Укравтодора.   Совет  нашим дорожникам,  уже  сегодня  преклонять  перед  ними  колени....

avatar

НВ

23 січня 2019 12:37