Іван Мунтян про партію ВО «Батьківщина»: «Ми пройшли непростий шлях і зараз, можливо, сильніші, ніж будь-коли»

Іван Мунтян про партію ВО «Батьківщина»: «Ми пройшли непростий шлях і зараз, можливо, сильніші, ніж будь-коли»

22.11.2011, 13:50

В інтерв’ю чернівецькій газеті «Буковинська правда» голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян заявив про незмінність особистих переконань: «Я був членом партії «Батьківщина» від початку, і ніколи не вступав в інші партії. Вірю в те, що наша партія справді бореться за свободу і справедливість. Ми пройшли непростий шлях і зараз, можливо, сильніші, ніж будь-коли. Ми хочемо домогтися вступу в Євросоюз, домогтися демократії і того, щоб Україна жила краще, ніж сьогодні», - заявив І.Мунтян.

Також він зазначив, що бував у різних країнах і вивчав їх досвід – як «старих» демократій, так і зовсім молодих. «Візьмемо приклад сусідньої Румунії чи Польщі, -пропонує лідер буковинської «Батьківщини». - Вони за короткий час піднялися,  сказали «ні», і вони сьогодні в Євросоюзі. І зарплатня – не рівня нашим. Але як вони повстали проти диктатури (румуни), як впевнено зробили крок – гарний зразок для нас».

Себе Іван Мунтян вважає успішною людиною, в тому числіів політиці: «Вважаю так: коли людина вірить в Бога і намагається робити все по правді, вона успішна в дуже багатьох питаннях». А мріє він, «щоб наша держава жила в достатку»

 



КОМЕНТАРІ (5)

Відколи це молдавське мурло почало себе ототожнювати з "Батьківщиною"? Чи може він її створював в області?

Дурень, піднялися, сказали "ні" і Румунію з Польщею прийняли в Євросоюз, та ти хоч маєш уявлення скільки ці країни пройшли... Україну не приймуть в Євросоюз ні в найближчому, ні в дальшому майбутньому

avatar

Василь

22 листопада 2011 18:23

Для того, щоб ображати не обов"язково мати мізки, певно  у пана Василя саме і є  з цим проблеми. Співчуваю.

А що стосується  обласної "Батьківщини" то саме завдяки пану Мунтяну вона очистилася від ПОДІБНИХ Гасюку і Віщук.  Сьогодні партія  міцна і боєздатна і здатна вирішувати любі питання,які ставить ВС, а сам Мунтян шанований і авторитететний  керівник не тільки в партії "Батьківщина" а і в області.  

avatar

Зореслава

22 листопада 2011 22:25

Василю, чи ти не Гріша часом, який вже до "Удару" перебіг? Такі перебіжчики зазвичай намагаються тих, хто на відміну від них самих вистояв і бореться з режимом, очорнити чи принизити. Але до сильних духом і чистих душею бруд не липне. А самі кривдники в бруді і сидять. Такими коментарями показують себе "у всій красі"

avatar

Петро

23 листопада 2011 00:08

Не вступав в інші партії Іон, бо ніяких шансів у нього там не було. Що він зробив доброго для людей. Прозвітуйте!!! У скільки слів вкладетеся?

avatar

Немунтян

23 листопада 2011 17:54

Задавила жаба, що цю людину поважають. Для добрих справ слів не треба, вони самі за себе говорять. А в Мунтяна великі шанси на майбутнє !!!!!!!!!!!!!!!  І буковинці його підтримають.

avatar

Немунтяну

23 листопада 2011 22:35