Іван Мунтян попросив у Господа благословення та миру для усіх нас, рідного краю та України

Іван Мунтян попросив у Господа благословення та миру для усіх нас, рідного краю та України

14.05.2017, 22:26

Про це голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян написав на своїй сторінці у ФБ. 

- На запрошення керівника обласного благодійного фонду «Живи, Буковино» Василя Бербеки взяв участь у святкуванні Дня Біблії. Таке міжконфесійне свято ми відзначаємо у Чернівцях вперше, тому гадаю, що сьогодні ми започаткували дуже гарну традицію.

Звертаючись до краян, які сьогодні прийшли на Театральну площу нашого міста, аби поділитися з іншими віршами з Євангелія або ж своїми думками щодо цієї великої Книги, наголосив, що направду автором Біблії є Бог. Він сотворив її Своїм Духом, тому вона є насамперед Божим Словом, Його волею, записаною Ним Самим через апостолів. І сьогодні, через дві тисячі років завдяки Біблії ми можемо пізнавати Господа. Адже коли ми читаємо чи слухаємо Писання, воно наставляє нас на праведний шлях і зміцнює нашу віру в Бога.

Відзначив, що якщо ми будемо дотримуватися Заповідей Господніх не лише на словах, а на ділі, то Господь допоможе нам у всьому. Напевно найбільше це стосується наших державців, від яких залежить майбутнє нашої країни, мирне закінчення війни на Сході та благоденство, якого так бажає наш народ.

Принагідно разом з усіма звернувся до Господа з молитвою, у якій просив благословення та миру для усіх нас, рідного краю та України.

Від щирого серця побажав усім міцного здоров’я, добра, миру, любові, Божої ласки та Божих благословень. Відтак, вручив дипломи юним переможцям обласного конкурсу «Знавці Біблії», на яких уже традиційно чекає мандрівка до Ізраїлю ;)

1


КОМЕНТАРІ (1)

Це добре Іон, але вже треба колись і працювати, а не лише красуватися, домнуле. Та й унгурянові треба думати, що давати, а що потім...

avatar

Юрій

15 травня 2017 11:43