Іван Мунтян попросив прем'єра Гончарука посприяти у будівництві третьої та четвертої черги об’їзної дороги навколо Чернівців

Іван Мунтян попросив прем'єра Гончарука посприяти у будівництві третьої та четвертої черги об’їзної дороги навколо Чернівців

24.10.2019, 21:56

Під час візиту до Чернівців урядової делегації активно велися розмови щодо стану доріг у місті та області.

Голова Чернівецької обласної ради проінформував Прем’єр-міністра України про те, що Чернівці — чи не єдиний обласний центр в Україні, який не має повноцінної об’їзної дороги.

- Ще під час мого головування на посаді начальника Служби автомобільних доріг в Чернівецькій області нам вдалося здати в експлуатацію другу чергу об’їзної дороги. Об’єкт має велике значення, оскільки збільшує транзитний потенціал України, зокрема забезпечує роботу транскордонного коридору з України на Балкани.

- Проте, враховуючи великий транспортний потік, зокрема і автомобілів, які транзитом рухаються через все місто, створюються незручності для жителів міста та шкоду для екології. Відтак, необхідність побудови третьої та четвертої черги об’їзної очевидна. Звернувся із проханням до Олексія Гончарука усіляко сприяти у вирішенні цієї проблеми, - сказав Іван Мунтян. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончарука попросили утворити у Сокирянському районі одну громаду з центром в місті Сокиряни

1