Іван Мунтян пообіцяв підтримку буковинським педагогам

Іван Мунтян пообіцяв підтримку буковинським педагогам

27.08.2019, 23:18

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав з прийдешнім Днем знань та початком нового навчального року організаторів та учасників регіонального форуму освітян, які сьогодні зібралися, аби підбити підсумки роботи за рік, що минув, та обговорити пріоритетні напрями розвитку освіти нашого краю.

Серед них – впровадження новітніх технологій та модернізація матеріально-технічної бази загальноосвітніх навчальних закладів, надання якісних освітніх послуг діткам з особливими потребами та створення ресурсних кімнат, а також створення навчально-практичних центрів та підтримка обдарованих школярів.

Звертаючись до присутніх, Іван Мунтян наголосив, що реформування національної системи освіти припало на непростий час, коли на Сході нашої держави триває війна і чи не кожен українець відчуває на собі прояви фінансово-економічної кризи. Незважаючи на це, освітянська спільнота області за підтримки крайової влади плідно працює над тим, аби ця реформа дала відповідні результати.

Звісно, у буковинських педагогів попереду ще багато роботи, водночас Іван Мунтян запевнив учасників форуму в тому, що вчителі завжди можуть розраховувати на підтримку представницької влади краю. Власне, нинішнє скликання обласної ради довело це не на словах, а на ділі.

Посадовець побажав усім педагогічним працівникам нашого краю міцного здоров’я, щастя, миру і добра. У свою чергу кращих освітян Буковини відзначив Почесними грамотами обласної ради.

1