Мунтян підтвердив, що нардепи Бурбак, Москаль, Пишний, Петренко та Федорук вступили до  ВО 'Батьківщина': Каспрук і Курко на черзі? 
(+відео)

Мунтян підтвердив, що нардепи Бурбак, Москаль, Пишний, Петренко та Федорук вступили до ВО "Батьківщина": Каспрук і Курко на черзі? (+відео)

18.06.2013, 22:48

Голова Чернівецької обласної організації ВО "Батьківщина" Іван Мунтян підтвердив, що всі народні депутати-буковинці, які увійшли до складу політради партії, обзавелися також партійними квитками "Батьківщини". Щодо колишніх членів партії "Фронт Змін" і безпартійних на місцях, які також захочуть вступити до "Батьківщини" після об'єднання двох партій, то лідер буковинських біло-сердечних попросив не випереджати події.

- З моменту проведення з'їзду  минуло лише два дні, люди ще визначаються, думають. Щойно я отримаю від них заяви, готовий буду одразу проінформувати про це громадськість. Головне в цьому процесі не кількість, а реальні кроки з відсторонення від влади бандитів.

Водночас Іван Мунтян припустив, що в об'єднану партію на Буковині вступить менше 2000  осіб. Це та кількість людей, яких він прийняв до лав "Батьківщини" за три роки керування партійною організацією.

1