Іван Мунтян підписав розпорядження про призначення Анастасії Костюк в.о.генерального директора Чернівецької обласної філармонії

Іван Мунтян підписав розпорядження про призначення Анастасії Костюк в.о.генерального директора Чернівецької обласної філармонії

21.01.2020, 17:03

Голова Чернівецької обласної ради представив пані Анастасію колективу спільно з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Сергієм Осачуком.

- Висловив надію, що симбіоз молодості, таланту та спільних зусиль представницької та виконавчої влади забезпечить єдиний вектор розвитку нашої улюбленої Філармонії, - розповів Іван Мунтян. 

- Приємно, що пані Анастасія сповнена амбітних планів, у творчій співпраці із колективом філармонії переглянути місце та роль митців у суспільстві, підвищити їх статус та перетворити філармонію з найбільшої у найкращу у Європі.

– Увага до сфери культури цього року буде особлива, велика і максимально сприятиме розвитку всіх культурних установ області, це є пріоритет, не менш важливий за будівництво доріг, шкіл, відкриття садочків. Нам потрібні переповнені зали, великий суспільний резонанс, у доброму сенсі цього слова ажіотаж. Культура – це дуже важливий національний продукт, і ми повинні робити його привабливим. Наше спільне завдання перетворити таку потужну інституцію як Чернівецька обласна філармонія у живий дуже конкурентоспроможний осередок, де зможуть розвиватися та досягати свого піку таланти, – зазначив Сергій Осачук.

Анастасія Костюк висловила сподівання, що разом із талановитим колективом філармонії їй вдасться прославити Буковину.

– Упевнена, ми зможемо досягнути того, щоби не просто називатися найбільшою філармонією Європи, але і найкращою, – поділилась Анастасія.

1