Іван Мунтян передав вишиванки від обласної «Батьківщини» бійцям АТО

Іван Мунтян передав вишиванки від обласної «Батьківщини» бійцям АТО

21.05.2015, 20:17

Разом з черговим вантажем волонтерської допомоги для бійців на Схід «батьківщинівці» повезли вишиванку, яку напередодні передав голова обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.  У такий спосіб обласна організація партії ВО «Батьківщина» долучилася до акції «Подаруй вишиванку захиснику» в рамках Дня вишиванки, який відзначається сьогодні.

«Нехай ця річ нагадує бійцеві, який її отримає, про домівку і про те, що його тут чекають живим і неушкодженим, - сказав Іван Мунтян, передаючи подарунок волонтерам. – Нехай охороняє Бог воїна, який стоїть за правду!»

Окрім вишиванки, від нещодавно відкритого волонтерського центру «батьківщинівці» вже вдванадцяте повезли на Схід доверху завантажену машину харчів, речей і технічних пристроїв. Серед них – голубці, ковбаси, капусту з реберцями, котлети, 8 відер вареників, які наготували підприємці. «Батьківщинівці» привезли свіжі калачі, рулети з маком, хліб. Також на Схід повезли рації, бінокль, ліхтарики, батарейки, ліки.  

А сьогодні увечері під час відзначення Дня батька у Літньому театрі ще дві вишиті сорочки стануть подарунком на день народження двом бійцям, які зараз перебувають у Чернівцях на лікуванні, і саме на День вишиванки випало їхнє особисте свято.

Прес-служба обласної організації партії ВО "Батьківщина"

1