Іван Мунтян ознайомився зі здобутками деревообробної галузі Буковини

Іван Мунтян ознайомився зі здобутками деревообробної галузі Буковини

11.10.2018, 20:53

 У столиці Буковини розпочали роботу виставка «Букдерев-2018» та виставка-ярмарок продукції власного виробництва

Сьогодні, 11 жовтня, на території дитячо-юнацької спортивної школи №1 у м. Чернівцях за підтримки Чернівецької обласної ради розпочали свою роботу міжрегіональна спеціалізована виставка «БУКДЕРЕВ-2018» та багатогалузева виставка-ярмарок продукції власного виробництва малих і середніх підприємств Буковини. Ознайомився зі здобутками деревообробної галузі, асортиментом енергозберігаючих будівельних та оздоблювальні матеріалів і продукцією невеликих приватних підприємств легкої та харчової промисловості нашого краю голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.

Відвідав міжрегіональну спеціалізовану виставку «Букдерев-2018» та виставку-ярмарок продукції власного виробництва малих і середніх підприємств Буковини, організовані за сприяння обласної ради, - поділився враженнями Іван Мунтян

- Деревообробне обладнання, продукція побічного лісокористування, меблі для нової української школи, енергозберігаючі будівельні та оздоблювальні матеріали, широкий асортимент продуктів бджільництва, цілющі карпатські трав’яні збори та настоянки, а також ароматні смаколики, виготовлені за традиційними рецептами – це те, що привезли у столицю нашого краю добрі буковинські ґазди.

- Все можна роздивитися та покуштувати. Залишитися байдужим чи вийти з порожніми руками просто нереально: особисто я не зміг.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1