Іван Мунтян ознайомився з ходом ремонту автомобільної траси М-19

Іван Мунтян ознайомився з ходом ремонту автомобільної траси М-19

23.05.2017, 20:45

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян ознайомився з ходом ремонтних робіт на ділянці автотраси М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече», яка веде до міжнародного пункту пропуску «Порубне-Сірет» на українсько-румунському кордоні сьогодні, 23 травня.

«Ремонт цієї ділянки дороги М-19 протяжністю 8,2 км виконує підрядна організація ТОВ «Євродор», яка має всю необхідну техніку та потужності для проведення такого виду робіт. Загальна вартість робіт становить майже 66 мільйонів гривень Це кошти від перевиконання плану надходжень митних платежів, які відповідно до рішення сесії Чернівецької обласної ради були спрямовані на ремонт та утримання автомобільних шляхів загального користування нашого краю. До слова, на минулій сесії обласної ради депутати підтримали рішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік» від 16.05.2017 №83-13/17, яким спрямували ще 59 мільйонів гривень митних коштів на ремонт буковинських доріг», – відзначив керівник представницької влади краю, спілкуючись з представниками регіональних засобів масової інформації.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (1)

Вважаю, сьогодні,необхідністю  очолити  І.Мунтяном  Укравтодор.  Він  знайомий  з  його роботою,  працював  і  має  досвід дорожника. Одночасно  і  непоганий  політик.  Рекомендую  його  Омеляну,  але  тому  "до смаку"  поляки (?) і дитячий  садок  від  Авакова-Льовочкіна.  Останні  - розвалили  дорожну  систему  вкрай.  Як  і  мій, до  речі,  ставленик - Максим Бурбак,   що  зайнявся  розвалом  партії  НФ!!!

avatar

Арсений

24 травня 2017 08:03