Іван Мунтян: Коли грав з хлопцями у футбол, міг про таке лише мріяти

Іван Мунтян: Коли грав з хлопцями у футбол, міг про таке лише мріяти

20.05.2018, 22:11

"Омріяна Європа знаходиться у нас під ногами". На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 19 травня, звертаючись до жителів с. Волока Волоківської об’єднаної територіальної громади Глибоцького району під час урочистого відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям.

На запрошення Валентина Глопіни – голови Волоківської ОТГ, що на моїй рідній Глибоччині, взяв участь у відкритті спортивного майданчика зі штучним покриттям – події, на яку волочани чекали з нетерпінням, особливо наймолодші з них... Особисто перевірив якість штучного покриття майданчика ????Можу із впевненістю сказати, що свого часу, коли грав з хлопцями у футбол, міг про таке лише мріяти. Сподіваюся, що з часом такі майданчики з’являться у кожному буковинському селі. Адже здорова молодь є запорукою європейського майбутнього нашої держави, - написав Іван Мунтян у ФБ. 

«Відкриття цього збудованого за всіма європейськими стандартами майданчика у День Європи в Україні є символічним. Адже часто ми навіть не помічаємо, що та омріяна Європа знаходиться прямо у нас під ногами та довкола нас. Бо ж про нашу знамениту буковинську Волоку, яка нині стала ще й центром об’єднаної громади, знають не лише у країнах ЄС, а напевно уже в усьому світі. І найперше мабуть знають про її працьовитих жителів, які власною працею досягли неабияких результатів: так, волоківські весільні сукні стали світовим брендом, а ошатні садиби тутешніх ґаздів можуть сміливо конкурувати зі столичними маєтками. Дякую усім, хто долучився до спорудження майданчика. Дітлахам щиро бажаю міцного здоров’я та невичерпної енергії, а їхнім батькам – родинного затишку та Божих благословень», – відзначив посадовець.

Відтак голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян передав футбольні м’ячі для місцевої спортивної секції, один з яких, до речі біло-червоний, за старою звичкою одразу розіграв серед дітлахів, підкинувши у повітря. Його упіймав найспритніший хлопчина Волоки 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1