Іван Мунтян обговорив ситуацію із закладами освіти на території Карапчівської сільської ОТГ

Іван Мунтян обговорив ситуацію із закладами освіти на території Карапчівської сільської ОТГ

05.11.2019, 18:35

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав з робочим візитом Карапчівську сільську об’єднану територіальну громаду Глибоцького району, де, зокрема, зустрівся з колективом обласного комунального закладу «Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат». Посадовець вручив Кирилюк Марії Василівні контракт про призначення на посаду директора цього загальноосвітнього навчального закладу, як переможниці конкурсного добору на цю посаду.

Керівник крайової представницької влади оглянув навчальні та житлово-побутові приміщення школи-інтернату, ознайомився з актуальними проблемами його функціонування. В ході зустрічі з головою Карапчівської сільської ОТГ Георгієм Лютиком він обговорив питання оптимізації діяльності чотирьох загальноосвітніх навчальних закладів, розташованих  на території Карапчева та Йорданешт. Наповненість класів тут не перевищує 40 - 50 відсотків, що не може не турбувати місцеву владу та громаду.

По закінченні робочої поїздки Іван Мунтян обговорив ситуацію із закладами освіти на території Карапчівської сільської ОТГ, з виконувачкою обов’язки директора Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Іриною Ісопенко. Він наголосив на необхідності застосування нових підходів до організації навчально-виховного процесу та функціонування освітніх закладів на території об’єднаних територіальних громад з метою забезпечення всебічного розвитку дітей.
 
Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради
1