Іван Мунтян насолодився класичними музичними творами

Іван Мунтян насолодився класичними музичними творами

19.10.2018, 22:19

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав концерт з нагоди відкриття «Тижнів Німеччини в Україні-2018».

- Мав за честь відвідати урочистий концерт з нагоди відкриття «Тижнів Німеччини в Україні-2018», на який також завітали Постійний представник Надзвичайного та Повноважного посла ФРН в Україні пан Вольфґанґ Біндзайль та Почесний консул ФРН в Чернівцях Олександр Шламп, завдяки особистому сприянню якого уже завтра відкриється «П’ятий фестиваль німецької культури в Чернівцях».

До слова, цього року наші німецькі партнери розпочинають проведення культурних, мистецьких та освітніх заходів на теренах України саме зі столиці Буковини.

Не секрет, що Німеччину та Буковину пов’язують давні тісні зв’язки, в тому числі у гуманітарній сфері. Тому переконаний, що й цьогоріч тижні німецької культури зроблять свій помітний внесок у культурне надбання наших народів та держав.

Власне, підтвердженням цьому є сьогоднішній вечір вишуканих класичних музичних творів у виконанні академічного симфонічного оркестру нашої філармонії спільно із відомим німецьким диригентом Клаусом Альбертом Бауером та кларнетистом Мартіном Фьорстером, - написав Іван Мунтян на своїй сторінці у ФБ.

1