Іван Мунтян молився і снідав з Дональдом Трампом

Іван Мунтян молився і снідав з Дональдом Трампом

10.02.2018, 10:48

Що таке Молитовний сніданок? Дуже точне дав йому визначення Посол України в США Валерій Чалий: це акт єдності. І це шанс, момент для порозуміння як світової еліти, світових лідерів, так і українських – які збираються у рамках цієї визначної національної американської події на спеціальний Український молитовний сніданок.

Це можливість порушити важливі для України та її регіонів питання перед впливовими іноземними політиками, бізнесменами, духовними лідерами, закласти наріжні камені майбутньої співпраці - і це таки ефективно і результативно. Адже, як зазначив пан Чалий, сьогодні Україна має такий високий рівень стосунків зі США, яких вона не мала ніколи раніше. Ми – партнери, і партнери стратегічні. І кожен Молитовний сніданок за участі делегації з України – це цеглинка у нашій спільній будівлі під назвою «майбутнє».

- Дякую Богу за ще одну нагоду взяти участь у дуже важливій і духовно потужній події: щорічному Молитовному сніданку, який організовується в США, - розповів про свою участь у цьому заході голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. - Вкотре отримав підтримку своєї і так непохитної віри в те, що успіх досягається лише за умови беззастережного покладання своїх надій на Господа. Разом з сотнями людей я слухав виступ американського президента, який твердо нагадав усім, що США слідує християнським цінностям, що Конституція США базується на Біблії, що кожна людина безмежно цінна як Боже створіння і має право й обов'язок на милосердя і прощення.

- Пригадував минулорічний виступ американського президента і пригадав усі його дії, якими він демонструє відповідальність у підході до питання служіння Господу. Він повертає Америку до християнських традицій, і це той шлях, який має обрати й Україна. Щиро радий присутності на цій події впливових українських політиків, які здатні змінити Україну і які усвідомлюють, що єдино правильним шляхом для нас є шлях з Господом, - написав Іван Мунтян у ФБ

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Останнім часом дуже гарно в компанію Мунтян-Гливко вписалась Годнючка, активний депутат по Хотинському виборчому округу від БПП. Звичайно не безоплатно. За дерибан землі по вул.Мусоргського,2, яку обласна рада віддала під хлібзавод Чоботарю, голова постійної комісії обласної ради Любов Годнюк отримала від Мунтяна декілька подаруночків: посаду начальника відділу в апараті обласної ради для чоловіка, поїздку в Америку на бутерброди від Трампа та гарантію висування в обласні депутати від Батьківщини. І це ще не все....

avatar

Павло

10 лютого 2018 22:51

А Мотуляк також вже не хреститься, записався в сектанти секти Мунтяаля.

avatar

Обласна рада

10 лютого 2018 22:56

Убогій істоті що накалякала два висера - бережи себе нечистяко, жовч тебе доїдає

avatar

Петро

10 лютого 2018 23:40

А тут коментарі не носять характер образ і т.д., браво Чорней

avatar

Юра

12 лютого 2018 08:02