Іван Мунтян: Крайова представницька влада високо цінує вагомий внесок представників ЗМІ у гармонійний розвиток області

Іван Мунтян: Крайова представницька влада високо цінує вагомий внесок представників ЗМІ у гармонійний розвиток області

17.11.2017, 08:33

На цього голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян наголосив, звертаючись до учасників урочистих зборів, що відбулися з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку сьогодні, 16 листопада.

«Недаремно представників засобів масової інформації називають «четвертою владою», адже рівень впливу електронних ЗМІ на свідомість та настрої людей сьогодні важко переоцінити. Крайова представницька влада високо цінує вагомий внесок людей вашої професії у гармонійний розвиток області. Більше того, нині ви не тільки інформуєте буковинців та жителів інших областей України про важливі події, але й виступаєте на передньому краї боротьби за незалежність нашої держави. Так, четвертий рік поспіль Росія веде неоголошену війну проти нашої Батьківщини. Один її фронт знаходиться на Сході, інший – інформаційний – було розгорнуто у низці засобів масової інформації, які 24 години на добу намагаються очорнити українську державу та наших доблесних захисників. Втім, я переконаний, що саме завдяки вашому професіоналізму та фаховій майстерності Україна здобуде впевнену перемогу у цьому протистоянні», – відзначив керівник представницької влади краю.

Відтак, Іван Мунтян відзначив кращих працівників регіональних телерадіоорганізацій Почесними грамотами Чернівецької обласної ради, а заступника директора з організаційно-виробничих питань філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» Чернівецька регіональна дирекція» Антоніну Фантух – Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1