Іван Мунтян: Хотин – комфортне для життя мальовниче місто працьовитих і талановитих людей

Іван Мунтян: Хотин – комфортне для життя мальовниче місто працьовитих і талановитих людей

17.09.2018, 09:39

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян у своєму вітальному слові до хотинчан та гостей міста, що зібралися сьогодні, 16 вересня, аби відзначити 1016-річчя Хотина.

«Хотин – це справжня перлина та гордість нашого багатомовного краю, комфортне для життя мальовниче місто працьовитих і талановитих людей, знаних у Європі та світі. Тут відбулися одні з найяскравіших подій української історії та переплелися звичаї й традиції багатьох народів, нащадки яких нині живуть в мирі та злагоді», – зазначив голова крайового парламенту Буковини.

Відтак, Іван Мунтян разом із депутатом обласної ради Любов’ю Годнюк нагородив найдостойніших жителів міста Хотина Почесними грамотами та годинниками Чернівецької обласної ради.

Разом із депутатом обласної ради Любов’ю Годнюк привітав хотинчан із 1016-м днем народження їх стародавнього міста. Наголосив, що Хотин – це справжня перлина та гордість нашого багатомовного краю. Адже тут відбулися одні з найяскравіших подій української історії та переплелися звичаї й традиції багатьох народів, нащадки яких нині живуть в мирі та злагоді, - поділився враженнями Іван Мунтян. 

Подякував тим хотинчанам, які нині зі зброєю в руках стали на захист незалежності і територіальної цілісності України на Сході, як свого часу це робили їх предки козаки. Вклонився пам’яті загиблих Героїв Сашка Коваля та Сергія Побережника…

Відзначив, що сьогоднішній Хотин – це комфортне для життя мальовниче місто працьовитих і талановитих людей, знаних у Європі та світі. Відтак, найдостойніших жителів Хотина нагородив Почесними грамотами та годинниками обласної ради, - написав Іван Мунтян на своїй сторінці у ФБ. 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1