Іван Мунтян докладає максимум зусиль для ефективного реформування медичної галузі

Іван Мунтян докладає максимум зусиль для ефективного реформування медичної галузі

11.10.2019, 14:37

Активний тиждень для медичної спільноти області триває. Буковинські фахівці медичної галузі, разом з колегами з сусідньої Хмельниччини мали нагоду обмінятися досвідом в ході навчального регіонального семінару з питань підготовки закладів охорони здоров′я до впровадження програми державних гарантій медичного обслуговування населення з 2020 року, організований Національною службою охорони здоров′я України.

Захід проводиться за ініціативи Національної служби здоров’я України, Західним міжрегіональним Департаментом НСЗУ.

- Радий був обговорити процес реформування медичноі галузі з колегами-сусідами - головою Хмельницької обласної ради Михайлом Загородним та т.в.о. голови облдержадміністрації Володимиром Кальніченко, - розповів голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. 

Звертаючись до кращих фахівців Чернівецької та Хмельницької областей, Іван Мунтян вкотре запевнив, що крайова представницька влада докладає максимум зусиль для забезпечення ефективного проведення реформування медичної галузі. В рамках урядових реформ охорони здоров’я передбачається зміна як філософії управління закладами, так і зміна формальних вимог до керівників.

Система охорони здоров’я — це стратегічно важлива галузь суспільної сфери, що визначає особливості процесу управління: подбати про збереження здоров’я нації і водночас забезпечити процвітання власних організацій.

- Вірю, що спільними зусиллями, зможемо забезпечити успішність цих процесів, - заявив посадовець. 

1